Меню

Пълнени яйца

3 октомври 2009 | 14:19 | Аз жената
Добави в любими
яйца – 5 бр. 
извара – 2 с.л. 
майонеза “Олинеза” – 1 с.л. 
лютеница “Олинеза” – 3 с. л. 
горчица “Олинеза” – 1 ч. л. 
сол 
магданоз
40 мин.

Продукти
Приготвяне

Яйцата се сваряват, обелват се и се нарязват на половинки. В купа с помощта на лъжица се претриват жълтъците и последователно се прибавят изварата, майонезата, лютеницата, горчицата. Сместа се посолява, разбърква се до пълно хомогенизиране и се шприцова върху яйцата. Украсява се с магданоз, майонеза и лютеница.

* * *

Рецептата е от конкурса Кулинарни фантазии
Пълнени камби с грозде

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Васил ( преди 11 години )
Благодаря на Вили Господинова!Чудесно и лесно за изпълнение,особено за самотен мъж,като мен...а и вкусно!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар