Меню

Картофени калпачета

04.10.2009г. / 13 23ч.
Аз жената
Картофени калпачета

Продукти:
10 дребни картофа
1/2 пакетче масло
1 ч. ч. майонеза “Олинеза” (според Вашия вкус – трапезна, с топено сирене, с краставички, с чесън, пушена, млечна)
1 ч. ч. кисело мляко
магданоз
сол и черен пипер

Приготвяне:
Картофите се измиват с четка и необелени се разрязват на две напречно. Слагат се в тавичка с отрязаната част надолу. Върху тях се слага маслото, поръсва се със сол и се пече в сгорещена фурна. Прави се смес от майонезата и киселото мляко и се изсипва върху готовите картофи. Отгоре се поръсва с черния пипер и ситно нарязания магданоз.
Да Ви е сладко!

* * *

Рецептата е от конкурса Кулинарни фантазии
Сирене с мед и орехи

Коментирай