Интимно

Кога мъжете изневеряват

11.10.2009г. / 18 41ч.
Мария Дуковска
Кога мъжете изневеряват

Един от най-големите страхове на жените е дали любимият мъж ни е верен. Изневярата е била фатална за много връзки и все още е голям проблем в повечето бракове в България.

\n

Основните въпроси, които си задаваме са: кога мъжете кръшкат и можем ли да предотвратим изневярата?

\n

Ето и нашите предположения за отговорите на тези въпроси, които получихме след продължително изследване на “силния” пол.

\n

1.Мъжете изневеряват, когато им е скучно.
Знам, че не е лесно да се опитате да задържите страстта във връзката, особено в това забързано ежедневие. Времето не стига, задачите са хиляди, проблемите също, но не забравяйте и любимия мъж. Сигурността, че той ви обича понякога е измамна. Когато мъжете започнат да скучаят в една връзка, изневярата е почти сигурна.

\n

2.Мъжете изневеряват заради тръпката.
Мъжът е ловец и като такъв обича да гони плячката си. Не е тайна, че мъжете обичат да флиртуват. А когато са обвързани им е още по-сладко, тъй като забраненият плод е най-вкусен.

\n

3.Мъжете изневеряват, ако не правят достатъчно секс. Последното е относително, тъй като за мъжете сексът не е никога достатъчен. Все пак, на 3 минути в главата им се върти мисълта за секс. Но ако искате да изиграете това правило, не чакайте само неговата инициатива в секса. Проявете и вие ентусиазъм, сбъднете някоя от еротичните му фантазии, които досега сте отбягвали. В секса няма табута, не го забравяйте. Затова бъдете по-смели и инициативни в секса. Той ще го оцени, бъдете сигурни!

\n

4.Ако връзката ви е изчерпана.
Ако отдавна сексът помежду ви не върви, разговаряте все по-рядко, изпитва досада всеки път, щом ви види, изневярата е сигурна. Ако сте забелязали подобни симптоми във вашата връзка, не се колебайте да я прекъснете. Всичко е свършило.

\n

5.Мъжете изневеряват... ами, просто биология
Може би за жените ще е трудно да преглътнат това, но изглежда, че нуждата на мъжа да се пъхне под чужда пола, се корени в гените му. Един мъж е моногамен не по природа, а само защото е осъзнал, че любовта и приятелството са по-важни от нагона. Но дали мъжът е достатъчно помъдрял, за да оцени жената до себе си... това остава да разберем, само ако му се доверим.

* * *

Мъжката изневяра – изневяра ли е?
Изневяра ли е изневярата за една нощ?
Как да запазим дългата връзка?

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Lili ( преди 11 години )
До колкот разбрах по телевизията от едно интервю Карла Рахал е разведена вече.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 3 rate down comment
hrisi ( преди 11 години )
vseki maj izneveriava na jena si...... za6toto taka sa majete
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 8 rate down comment
stefka ( преди 11 години )
jenata revnuva,kogato e sigurna 4e nemoje da predostavq nujnoto udovolstvie na maja.ko,gato tq samata ne se odobrqva,togava ispitva strax da ne zagubi maja do sebesi.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Rosaly ( преди 11 години )
Mnogo se zabavlqvah s va6ite komentari. Suglasna sum s mnenieto, 4e mujete sa mnogo zagubeni i tupi, moje bi ne vsi4ki, no pove4eto, no nikoga ne e kusno da nameri6 podhodq6tiq umen muj, nikoga, zapomnete tova, za nas jenite e lesno , da mu mislqt glupacite.............. hehhe, ne se predavaite , kakvoto i da vi se slu4i, sled tova idva prikazkata , za koqto ste si me4tali cql jivot...........povqqrvaite i vsi4ko 6te si doide na mqstoto nqkoi svetul den. USPEH
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
дд ( преди 11 години )
Изневеряват като им писне от дебели каци
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Petia ( преди 11 години )
То е близко до акъла че мъжът на Карла Рахал ще й изневерява. Едва ли един мъж не би търпял дълго някой да го мачка..и да му кръшкат под носа.Изневярата е взаимно отмъщене.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Иван ( преди 11 години )
Ами на мъжа на Карла Рахал явно му е писнало да пипа ***,и иска да пипа нещо по готино..хахахаОт редакцията:Заместихме една обида със звездички.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 0 rate down comment
Пламен ( преди 11 години )
Когато жените решат, че секса е домашно задължение на мъжа и няма нужда те да правят, каквото и да е по въпроса. Когато решат, че след толкова години няма смисъл да се опитват поне да прикриват някои свои слабости, да направят нещо по въпроса с натрупаните килограми, да разговарят човешки с човека до себе си, да споделят и да предразполагат към споделяне. Тези нещица важат двупосочно, не са неизвестни, но се пренебрегват с течение на годините, за по-лесно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Стефани ( преди 11 години )
На Карла Рахал и изневерява мъжа й 100%.Той си води под нас мацка, а жена му изобщо и не знае.Според мен й изневерява защото е грозна и много неприятна.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар