Меню

Картофени лодки

06.10.2004г. / 00 00ч.
Аз жената
Картофени лодки

Продукти:
10 картофа
1/2 пакет масло
1 чаена чаша майонеза
магданоз
сол
черен пипер
1 кренвирш
200 г сирене
копър
100 г кашкавал
100 г кисело мляко

Приготовление:
Сварете картофите и ги обелете. Нарежете ги на две. Издълбайте всяка половина. Напълнете ги със смес от сиренето, кашкавала /настърган/ и ситно нарязания кренвирш. Печете около 30 минути в умерена фурна. Направете заливка от майонезата и кис. мляко. Залейте ги и допечете още 20 мин. Накрая наръсете с подправки. При сервиране гарнирайте със салата.

Коментирай