Тя, звездата

Майки-предприемачки ще разказват как управляват бизнеса си и същевременно отглеждат децата си?

19.11.2009г. / 09 30ч.
Аз жената
Майки-предприемачки ще разказват как управляват бизнеса си и същевременно отглеждат децата си?

За трета поредна година Start UP Foundation събира инвеститори, предприемачи и изпълнителни директори на водещи компании на Националната конференция за предприемачество. Събитието ще се проведе на 21 и 22 ноември 2009 г. в Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия, София.
Един от акцентите в програмата тази година е “Майки-предприемачки – как управляват своя бизнес и в същото време отглеждат децата си”. Сесията ще започне в 15:30 часа на 21 ноември (събота) и ще продължи 1 час, а Жюстин Томс, Марина Стефанова и Деница Богоева ще споделят с публиката своя житейски и професионален опит, както и своята философия за правене на бизнес.
Нека читателките на az-jenata.bg се чувстват поканени.

Жюстин Томс се занимава с онлайн маркетинг и онлайн медии от средата на 90-те години. Има няколко книги и множество статии и публикации на тази тематика. Преподава в НБУ и частни колежи. Ръководи ABC Design & Communication, както и Аз медиа – онлайн медийна група със сайтовете Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, Kafene.bg, Diploma.bg, LudiMladi.bg. В същото време отглежда трите си деца – на 8 години, на 4 години и бебе на 2 месеца. От 1999 г. до днес Жюстин е основен двигател на конкурса за най-добър сайт на годината – БГ Сайт.

Марина Стефанова е съосновател и управител на Консултантска къща “Стратегии”. Дружеството стартира своята дейност през 2003 г. по пилотен проект за предприемачество в областта на консултантските услуги и има за своя цел да подкрепя свободната инициатива и стремеж за професионална реализация на индивиди и/или групи от хора като създава модели и възможности за тяхната изява и развитие като свободни предприемачи. Преди да стартира свой бизнес дълго време е търсила себе си и е проправяла своя кариерен път. Ето защо има богат и разнолик трудов стаж, който й помага в настоящата работа. Марина е майка на две момчета – Йоан и Симеон, които са на възраст 3 и 1 години.

Деница Богоева е започнала своето професионално развитие на около 20 години като секретарка в една от водещите фабрики за мебели в България. С течение на времето е поела организирането на производството и работата с клиенти и доставчици. След възникването на проблеми в мебелния завод, Деница решава да рискува и да стартира собствен бизнес. Фирмата й "DTex Style" се занимава с интериорен текстил, а от скоро разработва идея за мебели според уникалния вкус на клиентите. В ежедневието си Деница съчетава професията с грижите за 11 годишната си дъщеря и слабостта към рали-спорта и автомобилите.

* * *

Жените в България

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Милена (Меми) ( преди 11 години )
Надявам се да е имало голяма аудитория, такъв опит наистина е интересно да се сподели! А ще видим ли някъде подробности и ние?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар