Меню

Кладница с лук

14 декември 2009 | 10:55 | Аз жената
2 от 1 гласа
Добави в любими
200 г гъби кладница
1 голяма глава лук
2-3 скилидки чесън
1 ч. ч. бяло вино
1 дафинов лист
сол на вкус
2-3 суп. лъж. мазнина за пържене

Продукти
Приготвяне

Сварете почистените гъби в подсолена вода за около 10 минути. Извадете и изцедете гъбите. Нарежете на парчета. Почистете лука и нарежете на едро.

Подгрейте мазнината в тиган и поставете гъбите. Добавете лука и разбъркайте. Добавете останалите съставки и оставете на слаб огън около 15 минути.
Добър апетит!

* * *

Задушена кладница с масло
Панирана кладница
Маринована кладница

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай