Здраве и красота

Зодия Рак – здравен хороскоп 2010

05.01.2010г. / 18 28ч.
Аз жената
Зодия Рак – здравен хороскоп 2010

Зодия Рак (21 юни-22 юли)

Чувствителните и емоционални Раци трябва сериозно да помислят тази година за здравето си. Най-уязвими са родените през първата декада на знака – между 22 юни и 2 юли. Сатурн и Плутон ще притиснат Слънцето ви, което изисква да обръщате сериозно внимание на здравето си. При прояви на неразположение потърсете лекар – специалист. Сатурн потиска процесите в организма и предразполага към хронифициране на заболявания, дава склонност към депресивни състояния. Плутон може да предизвика необратими състояния, но и чудодейно изцеление. За вас през тази година е много важно да подхождате философски към проблемите си, които може да са най-вече в семеен и служебен план. Възможни са грижи с близки и роднини, което да повлияе на крехката ви психика. При вас всяко физическо заболяване се получава вследствие на емоционални страдания. Изключително зависими сте от заобикалящата ви среда и ако тя е нехармонична, това рефлектира върху здравето ви. Не се преуморявайте. Друго важно условие при вас е храненето. Обичате да готвите, но и да похапвате, особено когато сте наранени или емоционално възбудени. А натрупването на излишно тегло води до дисбаланс в метаболизма. Избягвайте сладките и тестени продукти. Храната ви да е предимно варена или печена, без излишни мазнини и запръжки – морски продукти, плодове и зеленчуци, както и храни съдържащи калциев флуорид – мляко, сирене, яйчен жълтък, портокали, тиква и т. н. Не се заседявайте дълго време зад бюрото, а се движете винаги, когато ви остане малко време за себе си. Така ще поддържате добра форма и няма да се натрупват течности в организма ви.

Критичните периоди през 2010 г., според най-общите показатели, при вас са:

За родените през първата декада – от 21 до 30 март; от 22 юни до 1 юли; от 23 септември до 3 октомври и от 22 до 31 декември. Особено внимателни трябва да бъдете и в периодите, когато Марс прави предизвикателен аспект към Слънцето ви, предразполагащ към инциденти и влошаване на здравето, който е 30 юли – 16 август и 8 – 20 декември.

За родените през втората декада – от 31 март до 9 април; от 2 до 12 юли и от 4 до 13 октомври. Особено внимателни трябва да бъдете и в периодите 17 – 30 август и 21 – 31 декември, когато Марс прави предизвикателен аспект към Слънцето ви.

За родените през третата декада – от 10 до 19 април; от 13 до 22 юли и от 14 до 23 октомври. Особено внимателни трябва да бъдете и в периода 31 август – 14 септември. Тогава Марс образува предизвикателен аспект към Слънцето ви и създава предпоставки за здравословни проблеми и инциденти.

* * *

Зодия Риби – здравен хороскоп 2010
Зодия Козирог – здравен хороскоп 2010
Зодия Стрелец – здравен хороскоп 2010
Зодия Водолей – здравен хороскоп 2010
Зодия Везни – здравен хороскоп 2010
Зодия Скорпион – здравен хороскоп 2010
Зодия Дева – здравен хороскоп 2010
Зодия Лъв – здравен хороскоп 2010
Зодия Близнаци – здравен хороскоп 2010
Зодия Телец – здравен хороскоп 2010
Зодия Овен – здравен хороскоп 2010

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Gergana ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
Борислава ( преди 11 години )
Здравейте,Интересувам се от хороскопа си за 2010 година. Зодия Стрелец съм, 26.11.1972, 22, 10 час на раждане.Благодаря от сърце!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Маргарита ( преди 11 години )
Благодаря за часа,но ще съм благодарна на администраторите,ако го изтрият.Звездната карта на всеки човек е неговата визитна картичка.Не е желателно да я виждат недробожелателни хора.А такива има,вярвайте ми.Транзитният Плутон е в точна квадратура с рождения Ви Марс.Грижете се и за свой близък роднина - Ваш или на съпруга родител,да не изкочи от там заека.Отделно и промени на работното място може да има. Но това не е по темата за здравето.Не давайте и пари в заем,внимавайте за финансови измами и кражби. Благодаря за пожеланията!От редакцията:Ще го изтрием.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Маргарита ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
Албена ( преди 11 години )
Искрено Ви благодаря!Абсолютно точно и вярно сте конкретизирали проблемите ми.И то без часа на раждане ***. Желая Ви много успехи и щастлива Нова година!От редакцията:Заместихме часа и мястото със звездички по съвет на Маргарита Паскалева
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Албена ( преди 11 години )
Доста съм притеснена за лошата прогноза на зоя рак(род.01.07.1965)Още повече ,че от месец се лекувам от простудни заболявания и разни болежки-ставни,мускулни и др.А като цяло много рядко боледувам.Почти не пия лекарства.Но при емоционален стрес се срива и имунната ми система.Лекувам се с изолация, книги,филми,музика.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Маргарита ( преди 11 години )
Аз също съм зодия Рак,госпожо Русева.Погледнах разположението на планетите Ви,но без час на раждане не се прави астрологична карта по принцип.Имате предпоставки в хороскопа си за намаляване на имунната защита.Имали сте повечко стрес и неприятни случки в живота,които са повлияли за този имунен срив. Подсилете имунната система.Пазете си нервите,защото когато сте притеснена се отразява на стомаха и храносмилателната Ви система.Уязвими са Ви бъбреците и белите дробове.Винаги се лекувайте при простуди,защото при подценяване, сте склонна към пневмонии.А те могат да дадат отражение на сърцето Ви.Имате Луна в Лъв,която управлява сърцето.Може да имате и болки в гърба.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар