Меню

Руска салата

11 януари 2010 | 12:52 | Аз жената
Добави в любими
1 опаковка майонеза
100 г телешки салам или шунка
2 картофа
2-3 моркова (ако има – от туршия)
3-4 кисели краставички
100-120 г грах от консерва
1-2 суп. лъж. горчица – по желание
сок от 1/2 лим

Продукти
Приготвяне

Сварете морковите (ако са сурови, а не от туршия) и картофите. Почистете и нарежете на дребни кубчета. По същия начин нарежете салама и краставичките. Поставяйте в дълбока купа. Добавете изцедения от водата грах. Изсипете майонезата и по желание добавете горчица. Разбъркайте хубаво. Овкусете със сок от лимон.
Добър апетит!

Снимка:

shc.hu

* * *

Картофи запечени със сирене

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай