Здраве и красота

Зодия Козирог – здравен хороскоп 2010

27.01.2010г. / 10 04ч.
Аз жената
Зодия Козирог – здравен хороскоп 2010

Зодия Козирог (22 декември – 20 януари)

Вашият управител Сатурн – планетата на ограниченията през 2010 година изисква отговорно отношение към здравето ви. Сатурн подтиска функционирането на органите и системите в организма. Затова за вас е важно да не задържате емоции, да допускате по-близо до себе си хората, които ви обичат и да развивате чувство за хумор. Не само, че Сатурн прави предизвикателен аспект към Слънцето ви, но и Плутон – планетата на трансформацията, е в съвпад с него главно при декемврийските Козирози. В допълнение Уран – планетата на внезапните и неочаквани събития, ще се включи към тези аспекти в периода между 28 май и 14 август. През 2010 година те могат да създадат предпоставки за здравословни проблеми, ако храненето и начина ви на живот са неправилни и изтощаващи. Организмът ви има потребност от калциев фосфат, който заедно с белтъчините помага за строежа на костната ви система. При дефицит на тази сол белтъкът не се задържа и усвоява, и се изхвърля чрез урината. В резултат може да развиете болести на бъбреците, ревматизъм и разстройства в храносмилането. Под влиянието на Сатурн са образуването на камъни и болки в зъбите. Грижете се добре за зъбите си, за да няма усложнения. Предпазвайте се от простуди, предразположени сте към болки в ушите и проблеми със слуха, нарушено кръвоснабдяване и затормозено изчистване на организма. Отровите и шлаките се задържат в организма, ако периодично не се изчиства. За да намалите негативното влияние на планетите е препоръчително изчистването на организма от токсините два пъти месечно по време на Новолуние и Пълнолуние – 24 часа приемайте само билков чай и / или минерална (преварена) вода минимум 2,5-3 литра. Избягвайте психическото и физическо пренатоварване.

Критичните периоди, според най-общите показатели, при вас са:

За родените през първата декада – от 21 до 30 март; от 22 юни до 1 юли; от 23 септември до 3 октомври и от 22 до 31 декември. Марс е в предизвикателен аспект със Слънцето ви в периодите между 30 юли – 14 август и 8 – 20 декември.

За родените през втората декада – от 31 март до 9 април; от 2 до 12 юли и от 4 до 13 октомври. Марс е в предизвикателен аспект със Слънцето ви в периодите между 15 – 30 август и 21 – 31 декември.

За родените през третата декада – от 10 до 19 април; от 13 до 22 юли и от 14 до 23 октомври. Марс е в предизвикателен аспект със Слънцето ви в периода между 31 август – 14 септември. В периодите, когато Марс сключва предизвикателни аспекти със Слънцето ви сте предразположени към заболявания и инциденти. Пазете краката от травми, внимавайте по време на излети в планината и при работа под земята.

* * *

Зодия Риби – здравен хороскоп 2010
Зодия Стрелец – здравен хороскоп 2010
Зодия Везни – здравен хороскоп 2010
Зодия Скорпион – здравен хороскоп 2010
Зодия Дева – здравен хороскоп 2010
Зодия Лъв – здравен хороскоп 2010
Зодия Рак – здравен хороскоп 2010
Зодия Близнаци – здравен хороскоп 2010
Зодия Телец – здравен хороскоп 2010
Зодия Овен – здравен хороскоп 2010

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
Маргарита ( преди 11 години )
Госпожо Георгиева,никъде не пише,че ще боледувате през цялата година. Може и изобщо да не боледувате.Всичко зависи от начина Ви на живот и от личния Ви рожден хороскоп.Тук са описани само уязвимите органи на Слънце в Козирог,необходимите соли и критичните периоди.А за разликата между калциев карбонат или фосфат може да разискваме по имейл или с лична среща.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
Elka ( преди 11 години )
С този хороскоп направо ще разболеете човек. Ами, според вас май цяла година ние, Козирозите, ще боледуваме ! Няма да ни остане здрав орган спорд вашия хороскоп.Та храносмилане, бъбреци , кости , уши, зъби, ревматизъм... Как так решихте , че имаме нужда от калциев фосфат?Аз пък си мисля ,че имам нужда от калциев цитрат! Има и калциев карбонат, доколкото знам.И знаете ли каква е разликата между двата вида, та ни препоръчвате фосфата?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време