Здраве и красота

Да премахнем бръчките без скалпел и игли

01.02.2010г. / 09 35ч.
Аз жената
Да премахнем бръчките без скалпел и игли

В началото на февруари всяка жена се замисля как ще изглежда през настъпващата пролет. Освен натрупаните килограми през зимата всяка жена иска да има свежо и опънато лице. Как може това да се случи без скалпел и игли ще научите сега.

Това е най-новата технология в професионалната козметика. Лицето се почиства с тоалетно мляко и лосион тоник, след това с помощта на ток и светлина в клетките се вкарват активни козметични коктейли от хиалуронова киселина, колаген, еластин за лице и коктейли с антицелулитно и стягащо въздействие за тяло. В медицината методът се използва като безинжекционен начин за доставяне на лекарства и ДНК през клетъчната мембрана. Методът е напълно безболезнен, продуктите които се вкарват проникват по-добре, отколкото при обикновената мезотерапия с игла, понеже се прави перфорация на клетката, активните съставки от коктейла проникват в нея и след това порите се затварят, а субстанцията остава вътре да действа. Ефектът при процедурите за лице се вижда още след първата процедура, но се препоръчват минимум поне 6, максимум 10 - 12 процедури по две в седмицата. Поддържаща терапия 4 - терапии на месец.

Характеристика на трансдермалната електропореза:
1. Отваря порите и каналите на клетките (по този начин активният коктейл прониква в тях)
2. Порите са временни и след като попадне веществото в тях се затварят (коктейлът остава в тях и започва да действа)
3.Няма промяна на тъкани и клетки
4. Субстанциите преминават по време на електрическия импулс
5. След процедурата, кожата е дълбоко хидратирана и фините бръчици са загладени.

Активен състав на коктейла за лице:
- Гликопротеини - биологичен ревитализиращ комплекс
- Хидролизирани соеви протеини - съдържат 8 аминокиселини, значително количество от всички основни витамини и минерали, лецитин, който разгражда холестерола и го елиминира от артериите. Изключително подходящи за суха кожа.
- Retinyl palmitate (vit. A) - витамин А е мастноразтворим витамин, получен от 2 естествени източника : ретинол от животинския свят и бетакаротен от растителния свят. Мощен регенериращ агент. Изглажда и подмладява кожата.
- Fagus sylvatica (екстракт от Фагус Силватика) - танините и флавоноидите които съдържа, осигуряват реструктуриращо и стягащо действие за подобряване еластичността на кожата.
- Camelia sinensis (Зелен чай) - вечнозелен храст, с произход Азия.Високо ценен в козметиката. Изглажда, предпазва, действа като мощен антиоксидант. Съдържа полифеноли и витамини (B1, B2, B3, C, P, и др.)
- Acetyl hexapeptide-8 (Argireline) - с ботокс ефект. Изтрива бръчките

Промоция!
Цена на една процедура – 50 лв. (стара цена – 60 лв)
Пакет от 10 процедури – 450 лв.

За контакт:
Спа студио Сабина
София - 1000
ул. “Стара Планина” 1
(на ъгъла на “Раковски” и “Дондуков”)
тел: 983 66 33
www.spastudiosabina.com

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Кейт ( преди 11 години )
Не става ясно,цената от 50 лв за цяло тяло ли е,за определени зони, кои,или за лице.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Ели ( преди 11 години )
Аз си направих процедури на тялото, за да си стегна корема и ханша, останах доста доволна. След време мисля да си направя още една серия.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Таня ( преди 11 години )
Моя приятелка си направи 10 такива процедури и има страхотен ефект, сега прави само поддържащи и ефекта се запазва. Мисля и аз като посъбера парички да се възползвам.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар