Козметика и грим

Увеличаване на бюста без хирургическа интервенция

08.02.2010г. / 16 16ч.
Аз жената
Увеличаване на бюста без хирургическа интервенция

Италианският козметичен гигант PUPA предложи на пазара авангарден продукт за увеличаване на бюста без хирургическа интервенция. AEF Breast Enhancer Intensive Treatment е мултивитаминен крем за увеличаване на бюста. Козметичното му действие е сходно с липо-филинга. Кремът стяга, тонизира и поддържа като “козметичен сутиен”, има и повишаващ обема ефект. Следствие на редовната употреба в продължение на 8 седмици, може да увеличи размера на чашката с до 1 номер.

Още с първото нанасяне кремът въздейства на подкожните мастни клетки, стимулирайки ги да натрупват липиди. След 15 дни редовна употреба, сутрин и вечер, бюстът е по-стегнат, а кожата – по-гладка и компактна. След 4 седмици има видими резултати: гърдите са по-закръглени и стегнати. За постигане на добри резултати редовната употреба трябва да продължи 8 седмици. За поддържане на постигнатото ниво е препоръчително едно нанасяне дневно.

Какво се случва в подкожния слой?
Breast Enhancer Intensive Treatment реализира козметичния си липо-филинг ефект благодарение на Био-Екстракт: Volufiline стимулира естествените процеси за акумулиране на липиди в подкожните мастни клетки.
Адипоцитите (мастните клетки) са специализирани в акумулирането на голямо количество липиди под формата на триглицериди. Volufiline стимулира синтеза на адипофилин – специален протеин, отговорен за физиологичното акумулиране на триглицериди и организирането им в мастни капки, което способства за натрупването на липиди в адипоцитите по време на развитието им.
Козметичното липо-филинг действие води до повишаване обема на подкожните мастни натрупвания, което увеличава размера на бюста, придава му закръгленост и нов силует.

Продуктът действа по естествен път и не въздейства върху хормоналната система. Може да бъде използван по време на месечния цикъл или менопаузата.

Изключителната комбинация от активи с натурален произход има многостранен ефект върху структурата на кожата, подобрява архитектурата на гърдите и придава гладкост и компактност на тъканите.
Vit-A-Like: Екстракт с натурален произход с подобно, но по-деликатно действие от Витамин А, стимулира синтеза на колаген и клетъчното обновяване и гарантира интензивно стягащо действие.
Bio-SoyComplex: Иновативен витализиращ комплекс с натурален произход, ефективно стимулира жизнеността на клетките, тонизира и регенерира кожата.
VitaminF укрепва клетъчните мембрани, осигурява изключително подхранване и хидратиране.
VitaminE – мощен антиоксидант, защитава от свободните радикали. Кожата е мека, еластична и защитена.

Стимулиращ протеин, извлечен от соеви зърна, обгръща гърдите с деликатен и комфортен стягащ филм и видимо подобрява външния им вид.

Кремът се препоръчва за всички жени, желаещи да подобрят фигурата си с красиво закръглен бюст. Особено когато бюстът е малък или изглежда отпуснат вследствие бърза загуба на тегло, бременност или кърмене.

Нанася се ежедневно, сутрин и вечер, върху цялата повърхност на гърдите с деликатен масаж, насочен отдолу нагоре, като се избягват зърната. Третирането трябва да продължи 8 седмици.
Дерматологично тестван.

Поръчайте сега на www.aromati.eu

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
petia ( преди 11 години )
Ne znam dali ima efekt ot podobni kremove no vse pak ako ima dali e traen
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
таня ( преди 11 години )
Някой ползвал ли е продукта?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Аромати ( преди 11 години )
В онлайн магазин Аромати, цената на продукта е 55,00 лв + цената на доставката /около 6.- лв/. В края на материала има линк към он-лайн магазина.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
евчето ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
Petq ( преди 11 години )
Kak moga da si go poru4am?kolko 6te mi stryva produkta?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар