Зелева чорба с праз и орехи

17 февруари 2010 | 14:37 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
около 500 мл зелева чорба (зелев сок)
1-2 листа кисело зеле
1 стрък праз лук
червен пипер
шепа орехи
2-3 суп. лъж. олио

Продукти
Приготвяне

Приготвяне:
Поставете сока в купа. Нарежете на ситно зелето и праза. Поставете в сока. Овкусете с пипера, по желание добавете лют едросмлян пипер.
Добавете орехите, нарязани на едро и олиото. Разбъркайте добре.
Поднесете като мезе към ракия или самостоятелно ястие.
Добър апетит!

* * *

Чорба от свинско месо със зелев сок
Класическа супа борш

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай