Мода

Кожена чанта и портмоне - идеалният подарък за модерната жена

01.03.2010г. / 09 55ч.
Аз жената
Кожена чанта и портмоне - идеалният подарък за модерната жена

Най-новите модели чанти са изработени от олекотени кожи, което ги прави изключително леки, удобни и меки. Търсените през този сезон големи чанти тип ”торба” с къса дръжка и бели метални аксесоари могат да бъдат намерени също в комбинации от велур и италиански кожи.

И тъй като вече сме в най-женският месец от годината и 8 март е след броени дни, предлагаме Ви няколко идеи за подаръци, които ще зарадват всяка модерна българка.


Чантите на фирма Дакс са изработени в България от подбрани кожи и италиански метални аксесоари. Международният сертификат за качество ISO 9001 на производителя, за дизайн и производство на кожена галантерия, гарантира качеството на изработка и обслужване.

Портмонетата са в огромно разнообразие на размери, цветове и цени - стартиращи от 19.00лв. за естествена кожа. Те са прекрасно опаковани в празнична кутия с панделка.


Кожените аксесоари на фирма Дакс може да откриете в София:

  • Централни Хали - второ ниво ,Търговска галерия,
  • SKY CITY MALL – 1 ниво,
  • Улица „Алабин” 2, вход от бул.”Хр.Ботев”

За всички читатели на онлайн списанието за модерната българка - Az-jenata.bg, Дакс предлага отстъпка от 7% от цената за всяка закупена чанта от естествена кожа в периода до 08.03.2010. Необходимо е само да кажете на консултант-продавачите,че сте научили за промоцията от Az-jenata.bg!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Атанаска ( преди 11 години )
На жените от България по случай 8-ми март искам в аванс да им пожелая мног здраве рспех в трудното жедневие да не забравят че са българки да чаровни не само на празника а всеки ден ние го заслужаваме С пожелания Атанаска
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време