Мода

Абитуриентските рокли за 2010-а

04.03.2010г. / 15 51ч.
Мария Дуковска
Абитуриентските рокли за 2010-а

Вече започна поредното издание на изложението за абитуриентски облекла, което се провежда в Национален музей "Земята и хората".

До 7 март (неделя) включително може да посетите базара и да изберете най-подходящата за вас рокля или костюм. В изложението участват над 70 български дизайнери и модни къщи.

Входът е безплатен, а работното време е от 10.00 до 18.45 ч. - без почивка.

Целта на изложението е на два етажа да представи последните колекции официални рокли за бала на над 70 модни къщи и дизайнери. Базарът предлага над 2500 уникални модела – царство на официални рокли на едно място, изложени на манекени и щандове.

Освен облекла за бъдещите абитуриенти, изложението предлага и голям избор на аксесоари, обувки, бижута, чанти. На отделни щандове може да видите демонстрации на грим и бални прически.

Момчетата, които също се подготвят за абитуриентската си вечер, също могат да открият подходящ за празника си костюм на изложението.

Цените на празничните тоалети варират най-вече между 200 и 500 лв. За някои по-специфични платове или трудност на изработка цената може да надхвърли тези суми.

***
Роклите с едно рамо – символ на женственост
Мода в златно в годината на тигъра
Най-актуалната прическа

Коментирай