Свободно време

8 успешни години за Az-jenata.bg

08.03.2010г. / 08 30ч.
Аз жената
8 успешни години за Az-jenata.bg

Здравейте, скъпи дами! Позволете ми преди всичко да ви поздравя с най-женския празник – 8-ми март! Пожелавам ви много поводи за усмивки, ежедневие, изпълнено с повече щастие, отколкото с грижи и успехи на всички фронтове!

Осми март е и любимият ни сайт Az-jenata.bg навършва днес 8 години! Осем години! Каква е тайната на успеха и как не загубихме мотивация и ентусиазъм да работим с цялата си енергия по Az-jenata.bg през всички тези години?! Рецептата, както се вижда, е стара и добре кътана. Но, с вас, най-ревностните ни и лоялни читатели, ще я споделим! Нужни са:

  • За основа – голяма доза добро желание, примесено с шепа добър екип, който с времето ще набухне, но няма никога да е разточително голям, заквасен със силно въображение, равномерно овкусен с критично мислене, чувство за хумор, естетика и красота, гражданско съзнание и будност, лично отношение към майчинството и семейството, незаглъхващ трепет към високите токчета, високите технологии и високите скорости на живот,
  • На тази основа постепенно се добавят десетки хиляди редовни читатели с активна позиция, желание за обратна връзка, умерена доза критицизъм и достатъчно свободно време, за да ни посещават и пишат редовно – благодарим ви!
  • Важен елемент са и все повечето и по-добри приятели, партньори и съмишленици, с които да се реализират все по-интересни инициативи - благодарности и за тях!
  • Ключови в рецептата на успеха са нарастващият брой рекламодатели, с доверие в нас, любопитство към новото и модерното, гарнирани с работещи решения за адекватно онлайн присъствие и успех – благодарим за подкрепата и доверието!
  • Към всичко това се добавя и една щипка тайна съставка със сложно наименование и ключово значение, която ще кажем само на ухо на най-любопитните от вас!

Честит празник!

Жюстин Томс
Главен редактор на Az-jenata.bg

* * * Вашите пожелания за 8-ия ни рожден ден
Сладки предизвикателства

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Анна ( преди 11 години )
На целия екип на Az-jenata.bg честита годишнина, а на всички чаровни и усмихнати дами от екипа, и специално на Жюстин, желая все такъв висок професионализъм и всеотдайност, а в личен план - да сте здрави и щастливи, уважавани и обичани като жени, майки, сестри!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Даниела ( преди 11 години )
Да ви е честит двойния празник , а рецептата Ви да е винаги успешно приготвена !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар