Тя, звездата

Диана Любенова: Българката е истинска жена

11.03.2010г. / 17 18ч.
Мария Дуковска
Диана Любенова: Българката е истинска жена

Актрисата и телевизионна водеща Диана Любенова бе избрана от читателите на Az-jenata.bg и слушателите на радио Атлантик за най-обичана българка на 2010-а година. Кампанията 8 българки за 8-ми март се провежда от двете медии съвместно всяка година.

Диана Любенова е популярно лице в българския шоубизнес от дълги години. Телевизионна водеща и актриса, играеща в театър и кино, Диана е безспорно заета дама. Едно от последните й игрални превъплъщения е ролята на Анастасия в семейната драма "Забранена любов".

Ето какво сподели актрисата, специално за читателите на Az-jenata.bg, минути след като разбра, че е наградена с признанието Най-обичана българка.

Какво за вас означава номинацията и избора ви за най-обичана българка?
Не знам какво да си мисля. Много съм благодарна на хората, които са гласували за мен, във вашия сайт и сайта на радио Атлантик. Това е голямо усилие и аз го оценявам, но в никакъв случай не си правя някакви илюзии, че можеш да получиш цялата любов на хората. Приемам номинацията ми с огромно уважение, изключително ми е приятно, наистина.

С какво мислите, че сте провокирали хората да гласуват за вас?
Не знам точно, може би с последната си изява като актриса в сериала „Забранена любов“ съм ги провокирала по някакъв начин, и така са дали гласа си за мен. Разбирам, че на хората им харесва интригата в сериала и предполагам, че аз също се справям добре с ролята си.

2009-та година определено за вас бе успешна година – избрана бяхте за модна икона, актриса на годината. Очаквате ли подобни успехи и тази година?
Да, определено беше много успешна година и очевидно започвам и тази година с признание, което е много хубаво (смее се). Наистина тази година беше изключително успешна, най-добрата ми година досега.

Кое е най-голямото предизвикателство пред българката днес?
Ами, то има много предизвикателства. Да се справя с битовите си проблеми, да оправя семейните си проблеми със съпруга, да обгрижва децата си. Да е добра майка, домакиня, да е и работеща жена, това са много неща и понякога едни от тях излизат като приоритети, а пък други изостават. Но, наистина да си българка в днешно време е много трудно.

Как обичате да релаксирате в свободното си време?
Обикновено, когато имам повече – опитвам се така да се организирам, че да имам време. Това е едно предизвикателство напоследък. Тогава обичам да пътувам. Събота и неделя ходя на ски. Обичам и такива, чисто женски начини за релакс – масажи, почивка. Това е нещо, което все по-често ми липсва.

Вашето пожелание към читателките на Az-jenata.bg?
Пожелавам им да се чувстват жени, всеки един ден от годината. Да продължават да се борят с всичко, което им се изпречи на пътя. Аз наистина мисля, че те заслужават да се чувстват истински жени и преодоляват много неща. Да бъдат обичани и да обичат, това е най-важното!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Петър ( преди 11 години )
Тая като че ли крие десетина годинки от истинската си възраст.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Антоанета ( преди 11 години )
Диана Любенова е страхотна жена! Радвам се,че е спечелила сърцата на бг аудитория.Много чаровна,интелигентна,магнетична и с високо присъствие на духа.Поздравления!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Даниела ( преди 11 години )
Много е готина и като артиска , и като водеща , "широко скроен човек"... според мен !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Дида ( преди 11 години )
Точно тази едва ли заслужата това.Има много достойни и обичани българки.Добре си е платила, за да я изберат.Ама много добре.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар