Здраве и красота

Алтернатива на ботокса - терапия за кожата против стареене

16.03.2010г. / 14 01ч.
Аз жената
Алтернатива на ботокса - терапия за кожата против стареене

Да заличим следите на времето! В отговор на увеличаващите се нужди от алтернативи на инжекциите с ботулинов токсин и козметичната хирургия, Нютон-Еверет разработи авангардната формула на STRIAGEN®-DS
Научно създадена дермална терапия против стареене на кожата
• Съдържа съставки, които влияят на клетъчно ниво и забавят стареенето на клетките (анти-радикали) и действат механично- потискайки съкращаването на лицевите мускули, предпазват от образуването на хоризонтални и вертикални мимически бръчки, бръчки тип „пачи крак” около очите и назолабиалните бръчки около устата.
• Конкурира се с ефективността на козметичните инжекции, но без свързаните рискове, високи разходи и болезнени процедури.

7 причини, поради които да изберете Стриаген-ДС:
1. Не желаете козметична хирургия или козметични инжекции
2. Искате да използвате продукт съдържащ най-новите съставки против стареене на кожата
3. Искате бърз противобръчков и лифтинг ефект и незабавни и видими резултати
4. Искате да намалите степента на вече съществуващите бръчки по лицето
5. Искате да използвате продукт, който биологично ще забави стареенето на кожните клетки
6. Искате бързо стягане на кожата и продължителен стягащ ефект
7. Искате продукт, който може да ползвате също и за възстановяване на стрии и белези

Действие на активните съставки
Матриксил 3000® (Палмитоил олигопептид , Палмитоил Тетрапептид-3): Противобръчков и лифтинг ефект. Съдържа матрикини, които са посредници при кожното реструктуриране и възстановяване. Те активират неосинтезата на извънклетъчни матрични макромолекули, осигурявайки видим противобръчков ефект. Помагат в намаляването на стрии и кожни белези.

Аргирелин® (Ацетил Хексапептид-8): Уникален нов пептид, който освен че намалява степента на съществуващите лицеви бръчки е и доказано ефективен срещу тяхната поява. Доказано е, че потиска образуването на т.нар. SNARE комплекс и освобождаването на катехоламини. Този инхибиторен ефект на Аргирелин® и въздействието му върху основните биохимични процеси при формирането на бръчките, обяснява неговото действие против стареене. Възстановява и намалява появата на стрии.

Миоксинол® (Хидролизиран екстракт от Хибискус ескулентус): Влияе биологично в забавянетато на клетъчното стареене и механично потиска контрахирането на лицевите мускули. Така предпазва от образуването на хоризонтални и вертикални мимически бръчки, бръчки тип „пачи крак” около очите и назолабиалните бръчки между носа и устата.

Пефа-тайт® (Екстракт от Микроалга нанохлрпозис окулара): Уникален продукт от водорасло, който води до незабавно стягане на кожата и засилва кожната съединителна тъкан, което гарантира продължителния му стягащ ефект. Изследвания in vivo показват, че прилагането на Пефа-тайт® води до незабавен стягащ ефект, 120% по-добър от плацебо!

Стриаластин™ (Еластин): С напредването на възрастта продукцията на еластин в тялото намалява. Кожата започва да увисва, позволявайки образуването и нарастването на линии, гънки и бръчки. Затова съдържанието на еластин е от изключително значени в дермо-козметиката, за да компенсира загубата на еластин в кожата. Стриаластин™ помага задържането на влагата и увеличава еластичността на кожата, подобрява тургура на кожата, стяга кожата и намалява увисването. Комбиниран с колаген, заздравява кожата, има отличен ефект при зачервяване и идеален за зряла и дехидратирана кожа.

Колаген: Въпреки че много фактори допринасят за по- здравата и млада кожа, една от най-важната и чудотворна е молекулата на колагена. 80% от кожата е изградена от колаген, формиращ основната структура на кожата. За съжаление, с напредване на възрастта, кожата губи колагена и тялото произвежда все по-малко.Учените са категорични, че постепенната загуба на колаген, води до появата на финни линии, бръчки и други изменения, свързани с остаряването. Колагенът прави кожата гладка, твърда и здрава – води до по-младежки вид.

Витамини C и E: Витамин С в допълнение към ползите, които носи на кожата , действа и като регенератор на витамин Е, потенциращ антиоксидантните свойства да неутрализира свободните радикали и предотвратява липидното окисляване в кожата, което е основна функция в процеса на стареене.

Стриаген може да бъде закъпен от www.aromati.eu

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Аромати ( преди 11 години )
Може да си го поръчате онлан на ***.aromati.eu. Цената е 149.90 лв. Доставката е безплатна /за поръчки на стойност над 99.-/ лв.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Биляна ( преди 11 години )
Кремът съм го ползвала и дава наистина добър ефект. Освен това стига за доста време и е много добър и за торбичките под очите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
krasi ( преди 11 години )
Искам да попитам от къде в Пловдив мога да си го купя? И каква е цената му??? Благодаря
отговор Сигнализирай за неуместен коментар