Най-досадните навици на мъжете

18.03.2010г. / 09 01ч.
Аз жената
Най-досадните навици на мъжете

Мъжете – не можем без тях! Но, съгласете се, всички те понякога са досадни. Дори и най-любимите и безгрешни мъже. Хм, всъщност няма безгрешни! Но виж, много досадни – има. Кои са най-често срещаните и най-досадни навици на мъжете ли? Мнооого са! Ето един ултра-кратък списък с тях:

Чашатакъдето свърши пиенето
Един от досадните навици на всеки мъж е да зареже чашата от бира, ракия или вино там, където напитката е привършила – пред телевизора, на масата в хола, на терасата, в килера. Ама никак не се сещат да си занесат чашата до кухнята, а защо не и в мивката или в най-идеалния вариант – да си я измият!
Как да му противодействате? Оставяйте чашите си и вие. Не мийте няколко дена. Когато и последната чаша от шкафа е мръсна, може би ще се досети, че не се прави така ...

Мокрите хавлиина леглото
Прави го всеки мъж, нали – не се сеща да разкара мокрите хавлии от леглото, да не го мокри и него, а ги зарязва където му падне, съвсем без мисъл за след няколко минути, когато ще си легне и ще му е мокро!
Какво да направите, за да го отучите? Поставяйте мокрите кърпи, и своите, на неговата страна на леглото. Като си легне един-два пъти на много мокро може да се досети, че не е добра тази практика ...

Става на бебе когато е болен
Всеки мъж се превръща моментално в малко хленчещо хлапе и гледа към жена си с невинен поглед като към майка си в детството само да го заболи гърло или вдигне температура. Глезльовци са масово!
Как да му противодействате? Бъдете загрижена, като медицинска сестра, но му кажете – категорично никакъв секс до пълно оздравяване! Може да се замисли да оздравее по-бързичко!

По телефона е повече от лаконичен
Мечтаете за дълги телефонни разговори с възлюбения, а той отговаря на всичко само с “да” и “не”, сякаш му е досадно. Заедно сте вече толкова време, а не можете да говорите нормално по телефона ... Не е единственият – повечето мъже не умеят и се смущават да говорят по телефона.
Какво да направите ли? Просто пишете му SMS-и. Няма да успеете да го направите по-бъбрив, ако не е такъв.

Момичета, виждате – всички мъже си приличат! Не им се давайте! Обичайте ги! И не им забелязвайте много-много! И знайте – всичко ще е OK!

* * *

Любовта лекува мъжкия инат
Мъжът какъвто е - наръчник за употреба
Какво искат всъщност мъжете
Жените обожават мъж-кулинар

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Bobi ( преди 11 години )
Avtorkata po svoia maj li sadi? ili e pravila prouchvane...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар