Свободно време

Трета книга от серията “Животът – това приключение”

06.04.2010г. / 10 46ч.
Аз жената
Трета книга от серията “Животът – това приключение”

Компасът. Открийте вярната посока от Тами Клинг и Джон Спенсър Елис

Ако сте човек:
който вярва в чудеса;
който иска да се потопи в невероятните измерения на духа;
който вярва, че живеем в една магическа реалност...
Това е книгата за вас!

Да изживеем заедно невероятното приключение, наречено ЖИВОТ.

По книгата “Компасът” е направен и едноименният филм, чиято премиера беше през 2009 г. Той е в духа на “Тайната” и в него също участват големите съвременни духовни учители – Джон Асраф, Джо Витале, Сузане Сомърс и др.
Филмът стана много популярен и спечели престижните награди The Telly awards и 2009 Communicator awards.

За авторите:
Тами Клинг е мотивационен инструктор и автор на няколко книги, между които “Има нещо повече в живота от работата в офиса”, “Слонът в стаята”, “В търсене на изгубената част от душата” и др. Нейните творби са представяни в Ню-Йорк Таймс, Уолстрийт Джърнъл и Ен Би Си. Стреми се да пише книги, които да вдъхновяват и да променят живота.
Джон Спенсър Елис е водещ експерт по личностно развитие, фитнес и здравословен начин на живот. Автор е на бестселъра “Силата на желанието – вашият наръчник за добра форма”, както и на “Сила за шампиони” и “Максимална енергия”
Той е чест гост в Ей Би Си, Ен Би Си, Си Би Ес, Фокс и др. Елиъс е в консултативния съвет на Националната агенция за здравето, в Медицинската уелнес асоциация и конгреса за превенция и уелнес. Той е водещ в редица телевизионни предавания за фитнес и здраве (Фит шоу, Пърсънал трейнър, Спенсър пауър ауър, Боди и др).

За книгата:
Във всеки от нас е скрит компас, който ни показва вярната посока, и колкото повече се вслушваме във вътрешния си глас, толкова по-щастлив и пълноценен ще е животът ни.
След автомобилна катастрофа, в която загива четиригодишната му дъщеря, а жена му изпада в кома, Джонатан не намира вече смисъл в живота си. В напразен опит да избяга от мъката и угризенията той грабва една раница и се запътва, накъдето му видят очите. Това е началото на едно пътуване – географско и символично, – което ще го отведе до невероятни места и ще го срещне с необикновени хора. Джонатан ще прекоси пустинята, ще живее в самотна хижа в планината, ще пътува до чужди държави, само и само да разбере, че не може да избяга от себе си. Минал през гнева, отчаянието, осъждането и накрая приемането, той извървява дълъг път, преди да намери сили да си прости и да продължи напред.
“Компасът” е роман за духовното преобразяване, което следва една голяма житейска трагедия. Има събития, които ни разтърсват из основи и преобръщат живота ни. Важно е обаче да не забравяме, че и в най-тежките изпитания са скрити дарове, но се иска сила и мъдрост да ги приемем. Във всеки от нас има компас, който сочи вярната посока, и колкото повече се вслушваме във вътрешния си глас, толкова по-щастлив и пълноценен ще е животът ни.

Обем: 176 стр.
На книжния пазар от 12.03.2010 г.
Корична цена: 9,95 лв.

* * *

“Магията на мащабното мислене” – Дейвид Шуорц
Уникален метод за преодоляване на стреса от Михаил Лежепеков

Коментирай
Свободно време