Интимно

На някого, когото още не съм срещнала

13.04.2010г. / 10 32ч.
Аз жената
На някого, когото още не съм срещнала

Ще си позволя да кажа как съм се запознала с човека, който искам да познавам. :) Запознала, да. Точно запознаване си е това: да облечеш любовта в дрежки и да си я представиш като мъжа на живота ти. Тааа... запознах се с представите за мъжа на живота ми и знам какъв искам да бъде и какъв ще бъде. Дори и още да не съм го срещнала, това не означава, че не мога да пиша за него! :)

Събрала съм толкова много любов, но къде е този на когото да я раздам? Стискам зъби и се боря с всичко, което се опитва да ме пречупи, пречупвайки самата мен. До тук пътят е изминат и знам, че пред мен той продължава. Продължава пътят, а с него и търсенето, желанията и копнежите ми. Продължавам и аз, променяйки се с всяка една секунда, а с мен и вижданията, и онова, което търся. Зная, че търся любов, но тя с всеки изминал ден претърпява необратими промени в моите желания. Любовта, която търся е също толкова еднаква с предишните, но и различна от тази, която ми трябва сега.
Къде си, човеко? Ти, който заслужаваш любовта ми! Ще мога ли да те позная, когато те открия и струва ли си да те търся? Където и да си, който и да си, искам да знаеш, че мога да те обичам безрезервно. Мога да споделям красотата на моето сърце самоотвержено и безусловно. Мога да раздавам обич с пълни шепи и да те правя истински щастлив. Мога, но ми трябваш, за да пробудиш онова, което предпазливо крия в мен. Трябваш ми, за да предадеш по-голям смисъл на живота ми. Трябваш ми, разбери! Къде си? Къде си, любов моя? Защо се криеш и ме караш да копнея за теб? Зная, че и ти ме търсиш, точно както и аз. Зная го, любов моя, и може би всеки от нас има един път, който трябва да извърви, преди да застанем с теб очи в очи. Може би животът иска да се срещнем с много неподходящи хора, за да се познаем, когато се намерим. Какво ли правиш сега? Дали изобщо предполагаш колко много искам да промениш моя свят? Как ли изглеждаш и кога ли ще те видя? Който и да си, знай, че ще разтърсиш отново представите ми за любовта. Какъвто и да си, знай, че те чакам. Чакам те но и тайничко те търся. Любов моя, дали сутрин ще ме целуваш за добро утро? Дали ще ми подаваш ръка когато ми е трудно да пристъпя напред? Дали ще се разбираме само с един поглед? Дали наистина ще бъдеш онова, което търся? Всичко ще е наред, любов моя. Аз ще бъда до теб и ти до мен. Аз ще те обичам и ти също. Не знам кога ще дойде това време, но ще дойде. Не знам дали ще е скоро, любов моя, не знам... Знам само, че ти си човекът, който още не съм срещнала.

* * *

Участва в конкурса Как се запознахме
Нещо различно, романтично и истинско
Имаме най-добрите мъже на света
Историите на любовта винаги са интересни
Нашата приказка
Звездите бели трепкат, улиците спят...
Такива мъже вече са рядкост
Любовта е странно чувство – просто се обичаме
Има много сърца, но аз ти давам моето
Моята история за любовта на живота ми
И тогава аз го целунах...
Искаш ли целувка?
Тест за полицай води до женитба
Моля, добавете ме в списъка с абонати
Аз съм влюбен в теб, а ти ме пренебрегваш...

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
"Red Devil" ( преди 11 години )
Изобщо не се учудвам..........на ниво, както винаги! Супер е/си :))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Moni ( преди 11 години )
0 rate up comment 1 rate down comment
Петър ( преди 11 години )
Предлагам тема за новия конкурс - есе на тема: "Приятел в нужда се познава".
отговор Сигнализирай за неуместен коментар