Жълто, черно и брокат в роклята и прическата за новогодишната нощ

21.12.2011г. / 14 35ч.
Надежда Маринова
Жълто, черно и брокат в роклята и прическата за новогодишната нощ

Вслушвайки се в предписанията на китайската астрология, трябва да посрещнем 2012 в жълто-черна рокля и прическа, обсипана с брокат. Така ще спечелим на своя страна символа на 2012 – Водния дракон.

Да посрещнем 2012 в черна или жълта рокля
Китайските астролози имат две предложения за облеклото ни в навечерието на 2012 г. Едните препоръчват черния цвят, другите – жълтия или златния. Дори да изберете тоалет в ярко червено или зелено – другите два цвята на дракона – задължително прибавете черен елемент – колан, брошка или обувки. Основното правило е да заблестим – с ослепителна красота, брокатен грим и маникюр, ярки блестящи бижута, искрящо жизнелюбие и позитивизъм.

Забележителна и блестяща прическа
Тъй като драконът е карнавално животно, постарайте се да се облечете пищно и забелязващо се. Сложете на косата си златисти фиби и брокатен лак. Може да пръснете брокат по деколтето и раменете си. Всичко трябва да блести.

\n

Маникюр с мъничко златен брокат
Нека маникюрът да не изостава – какъвто и цвят да изберете, сложете му за финал мъничко брокат.

\n

Не се страхувайте, че ще прекалите и ще изглеждате смешни или че ще привлечете излишно внимание върху себе си – на новогодишния купон всичко е позволено. Освен ако не празнувате с дипломати, политици или богослови.

\n

Драконът обича постоянството – затова се постарайте цялата година да бъдете бляскави, оригинални и позитивни.

\n

Все пак, ако не си падате по китайските предписания, можете да облечете празнично боди или червен пуловер.

Прочетете още:

Коментирай