Виргиния Здравкова – мода от световна класа

03.05.2006г. / 22 48ч.
Аз жената
Виргиния Здравкова – мода от световна класа

Често когато се говори за българска мода тя се неглижира. За щастие тази тенденция отминава с всяка изминала година – на родния моден небосклон имаме все повече звезди от световна класа. Сред тях е и Виргиния Здравкова – наложила се със свой устойчив стил и уникална нежност в моделите.

Наскоро видната ни дизайнерка получи поредната си награда – признание – награда в категорията “Дизайнер” в конкурса “Десетте най-успели жени” на Diamоnd Group в Русия и издателска къща “Радионова”, която издава десетте най-добри списания в Русия. Наградата бе връчена на пищна церемония в Москва, автор на книгата “Най-успелите жени в Русия”. Тя представлява ювелирно дърво от бяло злато и морска перла “Таита” от колекцията “Райска градина” на Jewellery Theatre. Виргиния Здравкова беше номинирана за отличието като дизайнер на най-скъпата булчинска диамантена рокля в Европа и автор на най-скъпия бутик в Москва. Конкурсът се провежда за първи път, но организаторите планират да го направят ежегоден.

През март тази година дизайнерката ни откри свой бутик в Москва – шестият магазин Virginia Atelier извън България, след тези в Дубай, Германия, Лос Анджелос, Лондон и Лас Вегас.

Коментирай