Bobo Zander Sport и Porsche в София

09.04.2007г. / 08 56ч.
Аз жената
Bobo Zander Sport и Porsche в София

Ariston S събра над 150 гости в зала София на Kempinski Hotel Zografski за да представи новата пролетно-лятна колекция на BOBO ZANDER Sport и BOBO ZANDER Jeans съвместно с Orchid Sports Bulgaria Ltd., официален представител на Porsche за България. Представители на бизнес елита, шоузвезди и най-изисканите клиентки на модната марка уважиха модното събитие и изгледаха с интерес ревюто с най-свежите предложения за новия сезон, които от края на април ще се предлагат в двата най-нови магазина с логото на BOBO ZANDER Sport – в ЦУМ и на ул. Солунска 40.
Красивите манекенки на Ивет фешън – Емилия Дренкова и Ивелина Иванова, както и “Мисис България”2006 г. Елеонора Манчева, Галена Стоичкова и Теди Велинова разходиха грациозно характерните за италианската модна къща спортно-елегантни модели, които почитателките на марката познават и обичат.
Руши Видинлиев пристигна на партито заедно с красивата Таня Илиева, като опроверга слуховете, че се е оттеглил в чужбина и се е разделил с известната манекенка. Изпълненията му наелектризираха залата и приятното настроение не напусна гостите и по време на изискания коктейл, състоял се след това. Новинарката Мира Добрева, която беше водеща на шоуто събра погледите в залата в тоалет на BOBO ZANDER Sport.
Парламентарната дама Весела Драганова, Светлана Тилкова – Алена, Благовест Аргиров, Весела Златоустова – стилист на БНТ, Нина Божкова, редакторките на БНТ и TV Европа – Анелия Ранчева и Тони Мишева също уважиха партито и останаха да се забавляват до късно. Покрай репетициите за Music Idol, Слави Трифонов, който не можа да присъства на събитието, не устоя на изкушението и двамата с Евгени Димитров – Маестрото дълго оглеждаха най- новите модели на Porsche – Cayenne и Carrera.

Вижте видео погледа

Коментирай