Абитуриентска колекция Секс...( част 2)

16.04.2007г. / 16 48ч.
Аз жената
Абитуриентска колекция Секс...( част 2)

Представяме ви следващите модели от абитуриентска колекция Секс.

СЕКСАПИЛНАТА


От вас лъха секс независимо с какво сте облечена. Вие имате пропорционално тяло и то “прозира” независимо от това с какво сте – дънки, спортна пола или панталон. А тялото ви в комбинация с чувствено излъчване на лицето ви, ви прави дяволски секси.
Ето защо горещо ви препоръчвам силуетът на рокля с дълбоко изрязан гол гръб, пищно деколте и огнени цветове. Наситено-цикламено, алено-червено и портокалово-оранжево преливащи се в яростна конкуренция за надмощие, изключително палава цепка, достигаща до края на бедрото ви и две минималистични “препаски”, които “гофрирано” обработени придават повече от пищност в областта на бюста – такава единодушно ви видяхме с целия ми екип. И решихме, че ви трябва само още малко блясък около секси талията ви – кристални “пръчици Сваровски”, които внимателно подбрани в над петнайсет тоналности така пречупват светлината, че всеки ваш жест се превръща в събитие. Секси имидж и огнена светлина във всяко движение – такава ще сте вие, влизайки в клуба на абитуриентките на “Галинел”.

Сигурно вече ви направи впечатление, че тази година модата на “добрите момичета” е отдавна отминала. Да живее сексапила! Какво? Чувам ви да казвате, че не сте секси – забранявам ви да разсъждавате така! Не само че сте секси, вие сте “убийствено” секси и ние ще ви докажем как в една нощ можете да провокирате и притежавате целия, абсолютно целия свят около Вас.

ОГЪН-МОМИЧЕТО

Вие сте момиче-мечта. Обичате предизвикателствата и авантюристичния ви дух постоянно ви въвлича в нови и нови приключения. Истина е, че сте малко “хаотична”, но затова пък вие никога не скучаете. Да планирате? Какво е това?! Та нали не знаете утре какъв ще е деня… Колкото до начина, по който въздействате на “мъжкия свят” то той е точно толкова предизвикателен, колкото сте и вие всъщност.
Горещо ви препоръчвам огнената тоналност на червения цвят, дълбоко деколте и изчистен силует на рокля. Мислите си че това е всичко?! Не, не, не – тук впечатляват ориенталските елементи и изобилието от ръчно вградени камъни – от оптическо-бяло през “слонова кост” до ръждиво-кафяво – наистина впечатляващо!
Фини презрамки от кристали и задължителен гол гръб. Разрошете косите си, гримирайте единствено очите си – да, знам – роклята е поразителна, точно като теб самата.

НЕВИННАТА


За нас Вие сте олицетворение на всичко детско и чисто – точно като визията Ви. Често пъти Ви сравняват с “Барби” и Вие не рядко се ядосвате на това – недейте, това е най-ценното във Вас. Когато създавахме проекта на роклята за Вас искахме дори да подсилим кукленското Ви излъчване. Мислите си, че Ви видяхме в къс силует рокля? – не, но дълъг с дълбока цепка, граничеща с ръба на приличието – да! Страхотна провокация, нали?
Цветът е пясъчно-златист, не забравяйте има само едно-единствено условие – “шоколадов” загар. Колкото до деколтето – ето тук е акцентът – пайети и мъниста са уловили цялата тоналност на цвета “Сахара” – от перлено-златистия до карамеления му оттенък. А текстилът… текстилът е 100 процентова коприна, единствено тя е в състояние да импонира на богатството от цветове в областта на бюста, единствено тя пречупва светлината в същото изобилие от тонове при всеки твой жест.
Пуснете косите си и не експериментирайте със сложни прически и кок. От всички визии, Вашата е най-рядко срещаната и най-интересната за мен, като дизайнер. Когато разработвахме проекта на тази рокля, аз и моят екип от дизайнери искахме да Ви кажем: “Просто бъдете себе си!”.

Очаквайте продължение.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
liliq ( преди 11 години )
Извинявам се искам да ви попитам тази рокля ,дали има възмойност да ми е покайите и в гръб .Благодаря ви Представяме ви.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар