Турски уникати от преди два века

23.04.2007г. / 16 27ч.
Аз жената
Турски уникати от преди два века

Водещата на ВИП Зона” с фотосесия на турски уникати от преди два века
Чаровната и любопитна водеща на предаването за живота на звездите “Вип Зона” по радио “Веселина” Светлана Кабаиванова през уикенда засне фотосесия за турски уникати от преди два века. Близки до Светлана издадоха, че стойността на гривните надхвърля 15 хиляди евро. Специален екип от охранители дебнеше всеки един момент върху скъпоценното бижу.

Тандемът Екатерина Горанова и Иван Коловоз от Студио Прото положиха 10 часа труд, за да изпипат всеки един детайл от рекламните фотографии. Фотосите ще красят турските хай лайф издания от идния месец. А топстилистът на Първия бар за красота Найл бар Мартин Бонев постави косите й на място и придаде ретро имидж. Иначе Светлана продължава да води радио варианта Вип зона всеки делничен ден от 11, 00 до 15, 00 часа. В предаването гостуват популярни българи, а водещата Светлана умело ги предразполага да споделят пикантни подробности от своя личен живот. Освен това в предаването се отразяват всички родни светски събития и клюките за световните знаменитости.

Светлана е категорична, че в четирите часа на своето радиошоу ще бъде обективна и няма да пропуска нито една пиперлива тема.

“Вип Зона” залага на интерактивността и слушателите имат възможност да задават своите въпроси, както и да коментират последните клюки. “Вип Зона” стартира преди четири години в ефира на радио “Веселина“Пловдив. Автор и водещ на предаването от самото начало е Светлана Кабаиванова, позната и от телевизионния вариант на предаването по “Веселина” ТВ. Лили Иванова, Азис, Слави Трифонов и Бойко Борисов са сред личностите, които са гостували във “Вип Зона”-та по “Веселина”.

Портретът на Светлана бе и е част от благотворителната изложба “Дивите на България”. Картината с нейния лик бе закупена, а средствата от продажбата ще подпомогнат кампаниите за борба с рака на гърдата и превенция на СПИН, информират от пиар агенция Профайл.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ханс ( преди 11 години )
Тези гривни не са уникати и не струват 15 000 евро. И малко "фон дьо тена" издава че кожата има проблеми. Иначе е чаровна, но няма кои да и да и даде гривни за толкова пари.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар