Абитуриентска рокля по Интернет

15.05.2007г. / 15 52ч.
Вергиния Генова
Абитуриентска рокля по Интернет

Интернет отново е пръв приятел. Този път на абитуриентките. Преди да потърсят кавалер за бала те пускат търсачка в Интернет, за да видят има ли подходящи рокли за тяхната звездна вечер.

А запазени и обличани само веднъж рокли се оказва, че има в изобилие. Рокля от шифон, която миналата година е струвала 400 лв., тази година в Интернет може да се намери само за 200.

Прилични рокли може да се намерят и за 100лв. Моделите са най-разнообразни, но за да става алъш вериша по-бързо, умните момичета, продаващи роклите си оставят по форуми, блогове и сайтове и своята височина, гръдна обиколка, както и снимка с абитуриентската рокля.

Така само с едно сърфиране, ако сте закъснели с купуването на абитуриентска рокля или в последния момент ви е хрумнало, че искате да отидете на бала може да се почувствате като истинска Пепеляшка и за ден два да се сдобиете с всичко необходимо, само с няколко кликания на мишката.

Така прагматичните абитуриентки, които не искат да хвърлят пари на вятъра могат да се сдобият с шармантна рокля на съвсем прилична цена, а остатъка да вложат в незабравима екскурзия, например. А родителите с по-ниски доходи не трябва да теглят заем, за да покрият разходите по завършването на средното образование на детето си.

Така че, ако сте окъснели, нищо не е загубено и в последната трескава седмица на предпразнична суета може да си купите нова рокля. Избършете сълзите и пуснете търсачка.

Коментирай