Бански костюми за лято 2007

18.05.2007г. / 16 35ч.
Аз жената
Бански костюми за лято 2007

Световно известната марка Etam вече пусна новата си колекция бански костюми за лято 2007 на пазара.
Уникални, повдигащи бюста водни подплънки са хита на марката.

Слънцето и емоцията са съчетани с нежните материи в най-новата колекция бански костюми на Etam. Колекцията Лято 2007 предлага над 100 модела бански костюми – едно истинско предизвикателство за дамите да бъдат стилни и сексапилни. Моделите са дръзки, класически, романтични и дори екстравагантни. Цветовете напомнят сюжети от райската градина, без да претендират за непорочност. Съществуват разбира се и класически цветови решения като черно и бяло. Не липсва и щипка островна екзотика и голяма доза слънчево настроение. Името на всеки модел представя достатъчно красноречиво себе си – Cap Verte, Brаsil, Meli Melo, Java, Palm, Copa Cabana са само част от наименованията, използвани от Etam за създаването на истинско усещане за екзотика.

Материите са съчетани с множество камъчета, пайети и бижута, които придават на всеки модел уникална визия и подсилват ефекта и блясъка на цялата линия. За да задоволи различните вкусове в колекцията има цели бански и половинки. За по-взискателните дами Etam предлага разнообразие от кройки и модели – бански с боксери и бикини стринг, както и сутиени с водни подплънки. Уникалните водни подплънки повдигат бюста и придават елегантна форма, за да може всяка една дама да се чувства красива и сексапилна през летните месеци. За тези, които обичат да експериментират, Etam е разработила линията Meli Melo, при която могат да се комбинират части от различните модели.

Неизменна част към тази колекция са и аксесоарите, които допълват цялостната визия на истинската стилна дама. Предлагат се чехли, чанти и плажни рокли, съчетани напълно подходящо към моделите. Etam са се погрижили за цялостния стайлинг на вашето перфектно лято!

Всичко това може да бъде намерено в магазините на Етам на бул. Витоша 31-33, City Center Sofia и Mall of Sofia. Предстои марката да зарадва почитателите си във Варна, Пловдив и Бургас. В трите бутика в столицата, клиентите на известната марка могат да се насладят не само на новите модели от лятната колекция бански костюми, но и да се почувстват комфортно сред елегантната атмосфера и стилен интериор, да усетят духа на френската изисканост, пресъздадена в концепцията на всички магазини от веригата.

Коментирай