Тиаго Силва влезе в ролята на манекен

18.05.2007г. / 17 10ч.
Аз жената
Тиаго Силва влезе в ролята на манекен

Най-скъпо платеният футболист в България – бразилецът Тиаго Силва, който от следващия сезон ще играе в италианската серия “А” беше гвоздея в шоуто по случай откриването на най-новия магазин Bobo Zander sport, разположен на втория етаж на най-престижния търговски център у нас – ЦУМ. Той влезе в ролята на манекен и заедно с момичетата на “Огледала” събра овациите на многобройните гости и журналисти уважили събитието. Въпреки усилената подготовка за конкурса Мисис Вселена, който ще се проведе в края на юни в Слънчев бряг, специално от Испания за откриването на магазина долетя и Мисис България 2006 година – Елеонора Манчева, която сподели, че дрехите с марката Bobo Zander са й слабост и не би могла да им устои. ЛиЛана, която наскоро превзе музикалните класации с новия си сингъл и видеоклип “Here I Go”, записан съвместно с европейските денс звезди Silver, също се оказа сред почитателките на нашумялата италианска марка и бе забелязана сред присъстващите. Тя сподели пред журналистите, че й предстои пътуване до Хамбург, където ще запише второто парче от проекта. Проливният дъжд не попречи и на Светлана Тилкова – Алена, която пристигна на партито придружена от съпруга си и дори успя да получи автограф от Тиаго.

Откриването на новия магазин Bobo Zander sport в ЦУМ е част от прогресивно разширяващата се търговска мрежа на италианската марка в страната. До края на месец май почитателките на марката ще бъдат приятно изненадани и от откриването на още два нови магазина в черноморските ни курорти – Варна и Слънчев бряг.

В новия бутик в столицата, клиентите на известната марка могат да се насладят не само на новите модели от пролетно-лятната колекция на Bobo Zander sport, но и да се почувстват комфортно сред елегантната атмосфера, стилен и изчистен интериор в бяло и светло синьо, да усетят духа на италианската изисканост, отразена в основата на новата концепция за магазините Bobo Zander sport.

Коментирай