По банските ще ги познаете

29.06.2007г. / 09 35ч.
Аз жената
По банските ще ги познаете

Хора всякакви на плажа – от симпатичните млади девойки и младежи, през лелките, дошли за много загар, гларусите – в постоянен оглед за лов, рускините с по няколко деца наоколо и работниците от близкия строеж, кръшнали да погледат морето.

Как да познаем по банските кой се крие зад тях?

Секс бомбата
Млади момичета само с долнище, което е тип “прашка” и е повече от оскъдно неминуемо събират всички погледи на плажа – и на мъжката половина, за които това е истинско предизвикателство, и на дамската – с много завист. Очилата и червилото са също отличителни белези на този тип плажуващи. В по-слабия вариант по “монокини” са и дами, на които това не винаги им отива ...

Красавицата
Красавицата не е задължително по “монокини” – не е толкова предизвикателна, но държи да е в крак с тенденциите, банският й е добре изрязан, в ярки цветове, които прекрасно допълват хармоничното й тяло. Обикновено тя носи и шапка. Движи се бавно и знае стойността си.

Стеснителната
Стеснителното момиче ще познаем по симпатичния бански в две части, добре прикриващ всички срамни части. Цветовете на банския не са крещящи, нито пък е черен или бял. Моделът е нов, но е по-скромен. Тя е неуверена и гледа да се скрие под чадъра или във водата.

Консервативната
От далеч ще я познаете – банският й е плътен, едноцветен, дори леко старомоден (може би не го е сменяла в последните 5-10 години)! Мнението на останалите не я вълнува. Има шапка – най-често сламена. Ходи до плажа с къси панталонки и тениска.

Възпълничката
Тя е задължително с цял бански. Малко се притеснява от останалите, но все пак се забавлява на плажа. Предпочита сянката на чадъра и водата. Използва широки рокли или тънки шалове, за да се загърне с тях.
Тест - Какво говори банският за теб

Какво говори тениската му?

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
dobromira ( преди 11 години )
Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно! И така:1.Напиши името на човек от срещуположния пол.2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я4.Месецът ти на раждане5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял6.Напиши името на човек от същия пол като теб7.Любимото ти число8.Калифорния или Флорида9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът10.Напиши желание.Отговорите:1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.2.Ако си избрал:Червено - Ти си жив и изпълнен с любов.Черен - Ти си скромен и агресивен.Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.Син - Ти си човек със спонтанен характер.Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.3.Ако инициалът ти е:А-Р - Имаш много приятели и любов в животаЛ-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро щеразцъфне.С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.4.Ако си роден през:Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си севлюбил в този, който не си очаквал.Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени.Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но щеоткриеш сродна душа.5.Ако избереш:Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има многопромени и ще се радваш на тях.Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и щенаправи всичко това, но може и да не го разбереш.6.Това е най-добрият ти приятел.7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.8.Ако избереш:Калифорния - Обичаш приключенията.Флорида - Романтична душа си.9.Ако избереш:Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран.Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар