Магазин Bobo Zander в морската ни столица

14.07.2007г. / 08 58ч.
Аз жената
Магазин Bobo Zander в морската ни столица

Много родни знаменитости присъстваха на откриването на най-новият магазин Bobo Zander в разгара на летния сезон. DJ Дамян, Киро Скалата, Цецо Елвиса, Катя Тонева и Младен Арабаджиев – един от собствениците на “Денил” бяха сред специалните гости на събитието в морската ни столица.

Най-новият магазин на Bobo Zander във Варна е естествен резултат от развитието на компанията и отвори врати в началото на юли. Интересът към марката се дължи на голямото разнообразие, стила и качеството, което всеки клиент получава.

В новия бутик почитателите на известната марка могат да се насладят не само на модели от Bobo Zander, но и да се почувстват комфортно сред елегантната атмосфера, стилен и изчистен интериор в бяло и светло синьо, да усетят духа на италианската изисканост, отразена в концепция за магазините Bobo Zander, където клиентите винаги получават компетентно и любезно обслужване.

Магазинът може да намерите на ул.“Братя Миладинови”20.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
от кухнята ( преди 11 години )
като за българска марка -супер само да не се правят на италианци:-)))като искат да продават скъпо -просто да продават скъпо.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар