Пясъчен часовник в сиво

05.09.2007г. / 13 19ч.
Аз жената
Пясъчен часовник в сиво

Пясъчен часовник в сиво – така можем да обобщим модните тенденции за идващата есен.

Със сребристи светкавици и едри капки есента бурно ни предупреди, че смята скоро да ни посети и ние трябва да се подготвим подобаващо.

Обикновено есента идва пъстролика, но модните дизайнери тази година са я решили в елегантно сиво. Затова, ако постигнете силуета на пясъчен часовник, поставяйки акцента върху бюста си, определено ще бъдете актуална. Защото дойде времето на дамите с по-широки бедра и пищни бюстове да блеснат в своята ренесансова хубост. Пристегнали талията с тънки или най-добре с по-дебели сребристи или черни колани от кожа или сатен, фигурата ви ще изглежда по-издължена и по-стройна.

Дължината на полите и роклите е до колената, което идеално може да скрие някои дребни дефекти.

Тъмносивите делови костюми можете да комбинирате с блестяща светлосива перлена блуза и високи черни боти.

Дизайнерите предлагат изключително секси чорапи от фина черна кожа, като се надяват към тях да проявят интерес както дамите, така и силните им половинки, които да се втурнат да ги купуват, за да засвидетелстват изпепеляващата си страст.

И за да бъде тоалетът ви подчертано есенен може да го допълните с широко и меко сиво палто от букле, в комбинация с топла и елегантна сива шапка.

Облечени така, хем ще сте защитени от есенния вятър, хем ще сте в унисон с последния вик на модата, хем ще се чувствате лека и енергична като сребърна мълния в забързания делник.

Коментирай