Класическа елегантност от Германия

18.10.2007г. / 11 36ч.
Аз жената
Класическа елегантност от Германия

Една година след края на Втората световна война - 1946г. започва своята история немската компания Delmod. Тогава тя е имала няколко шевни машини и "стартов капитал" от няколко стотици военни одеяла като материал. През първите 10 години производството е било специализирано само в изработката на палта и други връхни дрехи. Днес компанията произвежда годишно над 3 500 км. тъкани. Наред с водещата си позиция на пазара за висококачествено дамско облекло, днес те продават своите колекции в цяла Европа, Близкия изток, Северна Америка, дори в Азия и Австралия.

Марката предлага висококачествените си изделия вече и в България.

Колекциите са насочени към деловата, активна жена над 30 години. Дизайнерите им оформят облеклата така, че всяка жена да се чувства в тях комфортно и удобно и да изглежда привлекателно.
Представянето се осъществи не от професионални манекени, а от дами успели в своята област на професионална реализация - банкови специалисти, мениджъри в туризма, безмитната и травел валю търговия, юристи. А Мартина Вачкова показа, че марката е подходяща и за по-едри дами.

"Това, което първоначално ме привлече, е непреходния стил и класическата елегантност, която се основава на вечните стойности и която е винаги актуална за деловата жена. За мен е особено удоволствие да предложа на българската дама възможността да избере Delmod и у нас", казва Галина Тролиева, представителя на марката за България.

Коментирай