Неочаквани коледни обрати и намаления

29.11.2007г. / 17 13ч.
Аз жената
Неочаквани коледни обрати и намаления

Коледни и новогодишни намаления ще има всеки ден през месец декември в магазините на известната марка в страната. Специалната оферта за наближаващите празници включва до 50 % отстъпка.

Това е чудесен шанс пълноценно да се насладите на коледните празници и да посрещнете Нова година с нови попълнения в гардероба на по-изгодни цени, при това още преди да е свършил зимният сезон. Предимството е, че ако вече сте фен на тези марки и търсите нещо конкретно, ще го получите без промяна на качеството, но на благоприятна за вас цена. Ще имате прекрасната възможност да носите дрехите сега, вместо да чакате сезонните намаления, стискайки палци, че няма да се демодират.

Търсенето и избора на подарък за близки и приятели по повод наближаващите празници предизвиква множество грижи. Бясното препускане по магазините и истериите съпровождащи избора на тоалет за Коледното офис – парти можете да си спестите, като се доверите на есенно – зимните колекции на Ariston S и a's . Класически силует, романтичен стил, ексклузивни материи и грациозни линии, лукс, модели, уникално подсилени със специално изработени творчески елементи са водещите тенденции този сезон. Актуално е да се носят и съчетават няколко слоя дрехи – например риза с къс елек и палто, блуза, изпълнена в двупластова материя, силно вталените дънки в комбинация с подходящи ботуши. Подарете най-доброто на хората, които обичате!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Tanya ( преди 11 години )
Къде се продават тези марки - нямам време да обикалям много и затова моля да ми дадете информация.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар