Пъстри ръкавици за добро настроение

14.12.2007г. / 10 01ч.
Аз жената
Пъстри ръкавици за добро настроение

Зима е! Не толкова снежна, колкото би ни се искало, но достатъчно студена.

И определено неприятна за нежната кожа на ръцете, лицето и шията. Затова едни от най-важните зимни аксесоари за този сезон са именно ръкавиците, шала и шапката. Те са дори задължителни, за онези, които искат да запазят здравето и красотата си по-дълго.

А за онези, които желаят не само да са здрави, но и модерни, модната индустрия се грижи достатъчно добре. Наред с кожените, никога не слизат от мода и плетените ръкавици.

Пъстрите вълнени ръкавици, където всеки пръст е изплетен в различен цвят са винаги актуални. Към тях могат да бъдат пришити плетени на една кука цветя или да бъдат вплетени различни мъниста. Обикновено плетените зимни аксесоари са ръчна изработка и като такава и цената им е по-висока.

Но пък ако търсите подарък за веселата си и малко щура приятелка, това определено ще й хареса.

Подходящи са за тийнейджърки, които искат да се открояват сред тълпата. Както и за всяка жена, която иска да повдигне духа и настроението си през дългата и мрачна зима.

С тях спокойно може да отидете на зимна разходка, на хижа високо в планината или да покарате кънки на открита зимна пързалка. Те подхождат както на дънки, така и на дълги и стилни кашмирени поли. Могат да се носят както със спортно яке, пухенка, така и с по-елегантно зимно палто.

Сдобивайки се с такива пъстри зимни аксесоари, в мрачните зимни дни ще ни бъде доста по-цветно и по-весело.

Пъстрите цветове са източник на енергия и зареждат с оптимизъм. А когато наоколо е сиво и студено, определено имаме нужда именно от това – един чифт пъстри плетени ръкавички.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
MIMI ( преди 11 години )
VSICKI KOLEDNI POZDRAVLENIA SA TOCNO ZA PRAZNICITE
отговор Сигнализирай за неуместен коментар