Червено и черно

29.12.2007г. / 10 34ч.
Аз жената
Червено и черно

Какво ще облечем в Новогодишната нощ? Как ще изглеждаме? Изведнъж се оказва, че от това зависи цялото ни щастие и това как ще ни потръгне Новата година. Оглеждаме се и виждаме, че нямаме подходящ тоалет. Колкото и да сме пазили диета по Коледа сме се отпуснали и пак специалният тоалет се оказва прекалено впит, коремът ни прекалено издут, гърдите малки и прическата не такава, каквато бихме желали... И в последните минути се превръщаме на Пепеляшки, които спешно се нуждаят от фея разкрасителка.

Отваряме гардероба... Всичко каквото сме купили днес ни се струва неуместно. Само трябва да запазим самообладание и да не се разстройваме за такива дребни неща. Сещате ли се за приказката за Циндил Пиндил и Джаста Праста. Ако не, точно когато се чувстваме неуверени в собствената си одежда е добре да си я припомним и да изберем да се чувстваме празнично отвътре, та било то и с недоизкусурена рокля или със стари дънки.

Все пак трябва да се съобразим с мястото, където смятаме да празнуваме.
Ако ще ходим на изискан ресторант – спасителната малка черна рокля е насреща. Гарнирана с червен шал и червени секси ботуши ще ни превърне от неуверена и смутена в покорителката на купона.

А ако ни се намира малка червена рокля, тогава можем да сменим комбинацията и да я комбинираме с черни аксесоари и ще бъдем още по-неотразими. Незабележима – това е дума, чието значение ни е непознато. Спокойно можем да се впуснем във вихъра на танца с пълното съзнание, че всяка чупка в кръста ще бъде попивана от представителите на мъжкия пол. Е, ще има и доста завистливи погледи, но нима не искаме точно това? Ако сме добри на дансинга, със сигурност ще говорят за дамата в червено още дълго време.

Геометричните фигури в черно и червено на туника или блуза също са едно добро решение, в комбинация с черен панталон.

Да не забравяме, че и комбинацията червено и бяло е доста знакова за Новогодишната нощ, особено, ако сме решили в определен момент да останем само по парфюм.

А ако ще сме на не ангажиращ приятелски купон в хижа, вила или у дома, тогава спокойно можем да се разхвърлим и да не се притесняваме от това дали деколтето ни е достатъчно дълбоко или пък полата е смачкана. По празниците с червените джуджешки шапчици особено добре се връзва къса шотландска поличка с преобладаващо червено. Всяка млада дама има по една такава в гардероба си – Лолитския чар е първично магнетичен. Може да заложим на него и тогава няма да ни се наложи да прекараме дълги часове при фризьорката или пред огледалото, за да си правим сложни прически, които да се връзват с роклята ни с гол гръб.

И ако ще пътуваме, то е ясно, че все нещо ще забравим в празничната суматоха – я обувките на висок ток, я специалното червило, я нещо друго също толкова важно, но със сигурност не трябва да забравяме доброто си настроение.

Защото позволим ли на дребните неща да обсебят веселия ни дух и празничното настроение, тогава свършено е с празничния купон.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
ani ( преди 11 години )
modata e super vinagi,stiga da se obli4a6 s drehi na svetovni dizaineri.Tova go znam ot opit.Sas markovi drehi vinagi si super.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
rali ( преди 11 години )