Балканско изложение за сватбена мода

07.02.2008г. / 10 09ч.
Аз жената
Балканско изложение за сватбена мода

Първото международно специализирано изложение в България за търговско договаряне между производители, търговци и дистрибутори ще се проведе от 8 до 10 февруари 2008 г. В Sheraton Sofia Hotel Balkan.

Подобна на изложенията организирани в Европа, целта е осъществяване на бизнес контакти с партньори от страната и чужбина, представяне на продукция, намиране на дистрибутори.

България е държава с традиции в производството на булчински рокли и София е столица с централно положение на Балканския полуостров. Със създаването и популяризирането на Balkanica Wedding Expo организаторите се надяват да я превърнат в атрактивно място за среща на професионалистите от сватбената мода в широкия балкански регион и в Европа.

Брандовете, участващи в изложението са булчински и официални тоалети, мъжки костюми, дрехи и аксесоари за кръщенета, сватбени аксесоари, аранжировки, покани, бижута, платове, опаковки, материали за шевната промишленост и др.

Фирмите изложители са от България, Гърция, Италия, Турция. Над 15 000 покани са изпратени в цяла Европа на фирми ангажирани в този бранш. Проявеният интерес за събитието е изключително голям. В рамките на изложението, на 9. II. 2008 г., ще се проведе традиционното сватбено шоу Bridal Fashion 2008, на което ще представят последните си колекции водещите фирми, дизайнери и вносители на булчински и официални тоалети.

Коментирай