Топ модели в ролята на водещи

18.02.2008г. / 16 09ч.
Аз жената
Топ модели в ролята на водещи

Георги Костадинов, победителят в “Сървайвър” и “Мисис България Свят 2007” Екатерина Дунева с нов имидж.

Конкурсът “Web Models New Faces”, организиран от модна агенция “Уеб Моделс” е поводът на 22. II. 2008 г. от 19 ч. в най-големия столичен денс център “Син Сити” (в клуб “Синърс”) да се съберат на сцената в ролята на водещи победителят в “Сървайвър” Жоро Костадинов и “Мисис България Свят 2007” Катя Дунева, топмодели на агенция “Уеб Моделс”.

Участниците са 15 момичета и 15момчета на възраст между 14 и 20 г. Те ще се представят в два тура – в спортно-елегантния стил и с официални облекла. Победителите в “Web Models New Faces” ще получат голямата награда в размер на 2000лв., подсигурена и връчена лично от собственика на агенцията Йордан Йосифов.



Ивета Ванкова, победителка в световния конкурс “Miss FTV Diamond 2007”, “Супермодел на България 2006” Кристина Димитрова, “Мини Мис Вселена” Денис Димитрова и “Лице на агенция Уеб Моделс”, “Мистър България 2004” Пламен Пенев, “Мистър България 2005” Румен Георгиев и Филип Лазаров от “Островът на изкушението“са сред най-изтъкнатите модели, които ще присъстват в журиращия състав на конкурса. Освен тях, участниците ще бъдат оценявани и от водещи български журналисти.

Агенция “Уеб Моделс” няма да изневери на своите традиции, както по време на всяко свое мероприятие и ще организира благотворителна кампания под надслов “Да спасим Роси” в помощ на Росица Симеонова, която се нуждае от спешна животоспасяваща бъбречна трансплантация в Русия.

А ето и новини от провелото се събитие.

Коментирай