Най-новите уеб модели

25.02.2008г. / 14 48ч.
Аз жената
Най-новите уеб модели

Общо 30 модела на възраст между 14 и 19 г., преминали през предварителен кастинг в агенцията и одобрени за участие в конкурса, се представиха на сцената в най-атрактивния столичен денс център “Син Сити” в клуб “Синърс”. Това стана на 22. II. 2008 г. В първи тур всички участници представиха елегантни италиански облекла, а във втори стройните хубавици изненадаха всички гости с нестандартните официални облекла на дизайнерката Нина Тодорова. Момчетата представиха последната колекция костюми на “Ричмарт”. От професионалните гримьори на агенция “Уеб Моделс” Светлана Арсова и Петър Янков разбрахме как се постигат различните ефекти чрез грима и как гримът влияе върху настроението ни, като направиха демонстрация на живо. Гримираните модели претърпяха още една промяна – топкоафьори се погрижиха за завършената визия на моделите и сътвориха чудеса с косите им, отново пред публиката.

За да оценят професионално участниците, в състава на журито бяха поканени най-изтъкнатите модели на агенция “Уеб Моделс” Ивета Ванкова “Miss FTV Diamond 2007”, Кристина Димитрова “Супермодел на България”, Денис Димитрова “Мини Мис Вселена”,“Мистър България 2004” Пламен Пенев, Филип Лазаров от “Островът на изкушението” и др. Освен тях манекените бяха оценявани и от представители на медийните партньори на мероприятието, между които беше и az-jenata.bg.

Журито определи единодушно за втори подгласници Николета Стоянова (14 г.) и Александър Лозанов (17 г.), а за първи – Глория Петкова (16 г.) и Роман Стоичков (19 г.). Лентите на победителите Мариола Милушева (17 г.) и Мартин Трайков (17 г.) и голямата награда – чекове от по 2000лв. връчи лично собственикът на модна агенция “Уеб Моделс” и организатор на конкурса Йордан Йосифов, който пожела на всички участници да бъдат много упорити и амбициозни за напред, за да достигнат нивото на своите колеги, които ги оценяваха в журито.

Организаторите не пропуснаха възможността, както по време на всяко свое мероприятие, да подпомогнат Роси Симеонова.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 11 години )
Интересно защо само до 19 години, след тази възраст не можеш ли да се снимаш в реклами и филми? Да си модел не е като да си манекен. Свързано е и с реклами и филми, а там взимат и по-големи. А манекенстването е тъпо и до време, по-подходящо е за жените.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimno ( преди 11 години )
moga da kaja 4e vsi4ki agencii sa svurzani s izmama.web models e porednata koqto mami.mo pone ne se zanimava s prostituciq.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар