Единадесетокласничка ще ни представя на конкурс за модели в Прага

17.04.2008г. / 13 49ч.
Аз жената
Единадесетокласничка ще ни представя на конкурс за модели в Прага

Моделът на “Визаж” Християна Вучева замина за финала на 24- я конкурс Elite Model Look – Прага – 21 април 2008.

От 12 до 21 април ежедневието на 60 изгряващи звезди на агенция Elite, сред които и Християна, преминава в тренировки, промени на прически и репетиции, за да се представят достойно пред журито от професионалисти в модния бранш на финала.

За победителки на един от най-престижните международни конкурси за модели ще бъдат избрани 15 момичета, от които зависи да постигнат успехите на легендите Синди Крауфорд, Инес Састре, Линда Войтиова, Шарлот ди Калипсо, Линда Еванджелиста и Жизел Бюндхен.

Да работят за най-известните дизайнери, да позират за най-престижните модни списания, да бъдат снимани от най-добрите фотографи и да пътуват в целия свят – това е перспективата пред всяка една национална финалистка на 24 издание на конкурса Elite Model Look, който се провежда в 47 държави.

Християна Вучева е ново лице на агенция “Визаж” от Elite Model Bulgaria 2007. Тя е на 17 години, от София, 11 клас в Първа английска езикова гимназия.

Християна Вучева е на страниците на съвместния календар на “Визаж” и списание FHM за 2008 и наскоро се завърна от професионални ангажименти в Италия, където я представя агенция Ice Agency. Преди дни замина за Прага, за да се подготви за световния финал, който ще се състои на 21 април.

Elite Model Look е най-престижният интернационален конкурс за модели. Това се дължи на практиката победителките от конкурса да започнат работа веднага и за най-добрите дизайнери, фотографи и списания. Целта е създаването на топ модели от световна величина. Това обяснява и факта, че до финалите достигат само момичета с безспорни качества и безупречна визия.

Коментирай