Бляскави награди за красота, стил и мода

25.04.2008г. / 11 06ч.
Аз жената
Бляскави награди за красота, стил и мода

На 23 април 2008 г., на официална церемония в хотел “Шератон” се проведе връчването на наградите Joy Trend Awards. Списание Joy номинира и награди най-новите и атрактивни продукти в света на красотата, модата и съвременния начин на живот. Във всяка една от категориите бяха отличени по 4 продукта, като 2 от тях бяха избрани от експертно жури, а останалите наградени с читателски вот.

В категория “Мода” бяха отличени A'Smove (рекламно лице Преслава) и Benetton, които получиха приза на читателите, гласували за любимите си модни марки и продукти чрез sms. Най-доброто от дизайнерската мода, дънковите и спортните облекла, градския стил, бельото, часовниците и бижутата се конкурираха за вота на читателите и експертното жури, което се състоеше от компетентни специалисти от различните сегменти, сред които се отличаваха стилистката Кремена Халваджян и манекенката Диляна Попова. Сред останалите наградени в категория “Мода” се оказаха и добре познатите на българския и световен пазар марки като Tom Tailor, Frank Muller и Diesel. Сред останалите номинирани бяха Fornarina, Guess, Motivi, Bobo Zander Sport, Pepe Jeans, Sisley, Repay, Nike и много други.

В останалите категории – “Красота” и “Лайфстайл” бяха отличени Lancome, Guerlain, Bourjois, Lumene, USB Philips&Swarovski, Escape и Най-клуб и други.

Сред връчващите награди бяха Деница от “Цветно”, Гергана Гунчева, Румен Георгиев (Mr. България 2005 ) и Вики от Мастило. Отличените получиха статуетки, специално изработени за конкурса.

По време на награждаването група “Те” и новата им вокалистка Преслава изпълниха две от най-новите си парчета.

На снимките:
Моменти от награждаването : Ани Стоицова, A'Smove – Joy trend Awards 2008 категория Fashion – читатели
Преслава – рекламно лице на A'Smove колекция пролет-лято

Коментирай