Втори международен конкурс за детски модели

30.05.2008г. / 12 32ч.
Аз жената
Втори международен конкурс за детски модели

За втора поредна година ще се проведе международният конкурс за детски модели “Best Child Model of the World”. Домакин на първото издание бе България. Тази година деца от цял свят ще пристигнат отново тук – в София, за да бъде избран най-добрият детски модел за 2008 г.

Участници в конкурса ще бъдат 42 деца от 16 държави – Бразилия, Хърватска, Босна, Венецуела, Франция, Дания, Русия, Украйна, Корея, Нигерия, Южна Африка, Мозамбик, Якутск, Украйна, Казахстан, Татарстан и България. Всички деца са професионални модели, участвали и печелили титли от национални и международни конкурси.

Гала вечерта на конкурса ще се проведе на 31 май (събота) в Национална Опера, София от 17,30 ч. – вход свободен. .

Победителите получават корона и лента за момичетата или медал и лента за момчетата, както и парични и предметни награди.

Членове на журито са Президентите на различни модни агенции, държащи лиценза на конкурса за съответната страна.

Конкурсът в България за втора поредна година е под егидата на Министерство на Труда и социалната политика в лицето на министър Емилия Масларова.

Официални гости на конкурса са представители на посолствата на страните, които участват в конкурса, както и други политически и обществени личности.

Победители в други международни конкурси ще вземат участие като водещи, членове на жури и изпълнители :
- Симона Димова – участвала в конкурсите Мини Мис Юнивърс, Best Child model of the world
- Николета Запрянова – участвала в конкурса Малка Мис Свят
- Стела Карпузова – участвала в конкурса Малката мис Свят – Турция
- Йоана Вутова – участвала в конкурса Евро Азия Египет
- Антоан Руменов – участвал в конкурса Best Child model of the world
- Венцислав Цветанов – участвал в конкурсите Крал на Света, Принц на вселената, Best Best Child model of the world
- Джоан Джое Мубирг победител в конкурса Best Best Child model of the world 2007

Вчера, (29 май) в 10 ч. в х-л Dedeman-Princess се проведе пресконференцията за конкурса, на която присъстваха членовете на журито и спонсорите на фестивала.

Присъстващите журналисти станаха свидетели на предварително дефиле със спортни екипи на моделите, оценката от което влиза в крайната за всеки модел.

Специално за конкурса и член на журито от Украйна пристигна Юрий Юшченко – четирикратен шампион за фризьори в Украйна и носител на приза “Golden Rose 2007” Париж, Франция.

На 27 май децата посетиха Пазарджик, Пловдив и Бачковския манастир. В Пазарджик те посетиха дом за изоставени деца “Вяра, Надежда, Любов”, на децата от който моделите подариха свои рисунки. В Пловдив се разходиха в Стария град, където опитаха традиционна българска кухня. Екскурзията им приключи с посещение на Бачковския манастир.

Единадесетокласничка ще ни представя на конкурс за модели в Прага
Елена Коларова спечели конкурса за Най-красивата абитуриентка за 2008-ма година
Най-новите уеб модели

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
monika ( преди 11 години )
az sam momi4e na 14 g.,visoka sam 1.68,s rusa kosa,sini o4i i sexy tqlo. iskam mngo da stana model i ako nqkoi se interesuva da mi pi6e na moni_blondito***abv.bg
отговор Сигнализирай за неуместен коментар