Малките чанти отново са на мода

04.09.2008г. / 09 32ч.
Аз жената
Малките чанти отново са на мода

Най-накрая тази есен малкият размер се вреди да стъпи на модния подиум.

Но само при дамските чанти. Актуални ще бъдат семплите малки кожени чанти. Цветовете са без ограничения, но практичната българка преди всичко предпочита черното, бежовото, кафявото и бордото. Чантата е естествено допълнение към есенните обувки или боти. Тя трябва да се връзва и с есенната колекция в облеклото, към кожените якета, поларените пуловери, шлиферите и палтата.

Естествената кожа е естественото допълнение. Но еко защитниците все по-често предпочитат други материи. Изкуствената кожа също е решение – по-краткотрайно, но и доста по-евтино. А всяка жена се нуждае поне от няколко чанти за сезона – в различни цветови гами и размери. Защо да нямаме и една малка семпла чанта, с която да ходим на коктейли, театър, ресторант или шопинг.

Но не може да не признаем, че малката чанта е преди всичко за модерните дами, които имат собствена кола и които могат да си позволят лукса да не носят със себе си като костенурки половината къща. За всички останали жени ще е много трудно да се откажат от големите чанти с много прегради и ципчета, които побират всичко необходимо за една седмица поне – от комплект за маникюр, ако случайно си счупи някой нокът, пълен комплект гримове, поне един мобилен телефон, портмоне, тефтер, парфюм, дезодорант и всичко останало, което сметнат, че някога може да им послужи за нещо.

И какво да правим, ако много ни се ще да сме в крак с модата, но просто не можем да поберем всичко необходимо в тези толкова модерни малки кожени чанти?

Много просто решение е чанта в чанта. В голямата дамска чанта можем да пъхнем малката и така да се появяваме сутрин на работа. Когато излизаме по бизнес срещи, в обедна почивка или просто да си съберем мислите, разхождайки се по магазините, можем да вземаме със себе си само малката дамска чантичка, в която може да поберем най-необходимото: кредитната карта и мобилния телефон.

* * *

Идеалната чанта
Горещо модно ревю на джинси в амфитеатър „Арена”
Снимаха фото сесия за следващия сезон с адреналинките в Париж

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
k ( преди 11 години )
tezi chanti sa ujasni ako triabva da badem chesni :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
m ( преди 11 години )
Тези чанти от снимката, която сте сложили са доста странни, да не кажа смешни и никак не ми се виждат малки :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар