Софийска седмица на модата – 17-22 септември 2008

16.09.2008г. / 17 21ч.
Аз жената
Софийска седмица на модата – 17-22 септември 2008

Sofia Fashion Week е достоен отговор на новите творчески измерения на времето, продиктуван от изискването на съвременното общество за един престижен европейски моден подиум. По своята концепция това е мащабно медийно и атрактивно събитие, което ще представи най-добрите таланти на българския моден дизайн за висша и авангардна мода – сезон пролет-лято 2009 г. пред световна публика, медии и купувачи, които ще могат да се насладят на 7 дни красота и вдъхновение. Столицата като домакин ще добави още едно събитие към своя културен, художествен, туристически и бизнес календар, изпълнено с очарование, съвременен и световен имидж за България в цялост.

Заповядайте на първата по европейски стандарт Sofia Fashion Week от 17-ти до 22-ри септември 2008 г. като търговски, промоционален и артистичен моден фестивал (форум), създаден съгласно и идентичен на подобни световни прояви, същевременно уникален за България.

Основната програма на Sofia Fashion Week е с място на провеждане – открита площ двор ЦУМ-Министерски Съвет. Програмата включва самостоятелни модни дефилета на изявени дизайнери, съпътстващи прояви и Общо събрание на Европейски моден съвет и нови европейски страни-членки с техните неправителствени представителни дизайнерски организации.

Софийската седмица на модата (Sofia Fashion Week) се посвещава на 100-годишнината от обявяването на Независимостта на България.

* * *

Тенденции в италианската мода за есен-зима 2008-09

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Дизайнер ( преди 11 години )
Питам се как може да съществува тази така наречена Камара за мода с предсадател Надя Вълева. Участвах в конкурсите организирани от нея Танцуваща мода и Изгряваща мода 2008 год. Класираха ме. От тогава се нагледах на простотии. Липса на организация, казват нещо, то или не се случва или правят съвсем друго. По въпроса с наградите и там не става ясно как ще се получат. Тази година щели да се получават до 3 години с някакво неясно обяснение как ще се получат. Не е ли редно като е конкурс да се дават веднага? Когато се откажеш да участваш не ти връщат скиците, нищо че нямаш подписан договор с тях. Оказа се че мамят хора не само с награди ами и не плащат заплати на работниците си, да не говорим и за другите дейности с които лъжат...Сами преценете дали бихте имали отношения с Камарата за мода и председателката Надя Вълева.Успех на дизайнерите участници в Софийска седмица на модата, дано поне с вас се държат коректно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар