Свежи GSM-ми за дами

02.10.2008г. / 11 30ч.
Аз жената
Свежи GSM-ми за дами

Свободата да си играеш с цветовете и различните стилове е само за тези, които не се страхуват да експериментират. Nokia ви дава възможността да създадете сами начина, по който винаги сте искали да изглеждате, следвайки последните тенденции от световните модни подиуми. От 27-ми септември 2008 г. на първия етаж на SofiaCityCenter ви очаква специален щанд на марката, където можете да изпробвате последните модни аксесоари и да си направите уникална снимка като от моден каталог. Ако сте от онези хора, за които индивидуалният стил е най-важен за външния вид, задължително трябва да освежите деня си с това изживяване. До края на месец октомври момичетата на щанда ще ви снимат и ще изпращат снимките на момента директно на вашия телефон посредством bluetooth напълно безплатно.

Можете да избирате между четирите различни стила, които подхождат в най-голяма степен на серията Supernova. Новият сезон есен-зима е изпълнен с ярки цветове и разнообразие на дизайна и линията. Ето защо сега е най-подходящият момент да създадете вашата визия, на която всички ще се възхищават.

В края на кампанията един от всички, които са се снимали ще участват в томбола и ще имат шанса да спечелят голямата награда – NokiaSupernova7610.

Щандът ще работи от 16 до 20 часа през седмицата и от 12 до 20 през уикендите.

* * *

GSM разговори - етикетът изисква

Коментирай