Прочут фотограф гостува у нас и разкри част от тайните си

14.11.2008г. / 08 51ч.
Аз жената
Прочут фотограф гостува у нас и разкри част от тайните си

Италианският фотограф Стефано Опо, който е работил за някои от най-големите световни имена в областта на модата, шоубизнеса и рекламата, засне бляскава фотосесия в България в рамките на Фестивал на рекламодателя Admall 2008.

Той снима на живо пред българските фотографи и журналисти, като разкри част от тайните на начина си на снимане. Стефано се спря на два български модела – Гергана Желязкова и Даниела Арнаут, за да реализира ефектна идея – на снимките красавиците сякаш са излетели от улиците на Манхатън и се реят в облаците на града.

Фотографът, който има уникален подход към снимките в движение, избра тоалетите на Astella заради европейското им качество и актуалност, както и заради ефирната свобода на движение, която позволяват. Две красиви рокли от последните колекции “Sin City – Las Vegas” и “Uptown girls” на дизайнерката Аля Милушева участваха в невероятните фотографии.

Финото преливане на морско синьо в бледа лила на първия тоалет впечатли Стефано Опо, а шоколадовият с леопардов принт перфектно пресъздаде настроението на модерните градски момичета, които живеят своите мечти и знаят как да се забавляват.

* * *

Jeans мания в италианска модна колекция за есен-зима 2008-2009

Коментирай