Коледа в синьо и сребристо

04.12.2008г. / 10 01ч.
Вергиния Генова
Коледа в синьо и сребристо

Модата е навсякъде и във всичко.

Последната дума на тази вездесъща кралица не подминава дори големите християнски празници.

Онези, които държат да са винаги в крак с модата трябва да знаят, че тазгодишните модни тенденции в украсата на коледните елхи са издържани в сребристо и синьо.

Ако ще купувате коледни топки, то те може да са с различна големина, но задължително в синята гама. Гирляндите и коледната звезда пък може да са сребърни.

Сребристото и синьото могат да присъстват и в коледния венец, и в опаковането на подаръците, и в избора на тоалет за Новогодишната нощ.

Ако искате да сте още по-авангардни може да заложите на синя елха със сребристи топки или на сребърна елха със сини топки.

Но внимавайте с вечното догонване на модните тенденции...

Има голяма опасност... постоянно преследвайки модата да пропуснем истинската същност на Коледа.

И накрая да успокоя традиционалистите, които украсяват елхата така, както им харесва или с каквото имат в наличност. Вадят всяка година старата елхова украса, като я допълват с по нещо ново или пък сами изработват коледната си украса, според своята емоционална нагласа, желание и хрумвания.

Искаме или не искаме – Коледа – винаги идва.

Дали елхата ще грее в синьо, златно или червено, важното е да запалим отново огъня на любовта в сърцата си и да си спомним за истински важните неща в живота.

* * *

Елхата
Елхата - 101 варианта
Изборът на Коледна елха
Естествената елха – по-дълго свежа и красива
Всичко за Коледа

Коментирай