Фотографът на принцесата на Монако смята, че е добре да поработи у нас

12.12.2008г. / 16 11ч.
Аз жената
Фотографът на принцесата на Монако смята, че  е добре да поработи у нас

Франк Дюез, фотографът на принцесата на Монако, Моника Белучи, Ума Търман, Изабела Роселини и Адриана Карембьо снима за първи път у нас.

В неговия професионален опит се нареждат снимки за списания като Cosmopolitan и Jasmine, както и рекламни визии за Levi`s Jeans, Diesel, Lawrence Kazan, Allibert и много други. Той издаде, че любимата му звезда е Ума Търман. Снимал я е нееднократно и смята, че тя е не просто поредното красиво лице, а истинска личност. “Харесва ми, когато моделите показват характер” – категоричен е Франк. Тъкмо поради тази причина той избра за модел за фотосесията си в България Теодора Колчева, която е известна освен с перфектната си визия и със силния си характер. За снимките тя позира със строга вечерна рокля от черен сатен. Фотографът беше възхитен от модела си и не пестеше комплиментите си за нея.

Франк Дюез страхотно хареса България. “За пръв път съм тук, но съм впечатлен от хората. Те са мили и красиви. Видях много интересни мъжки и женски лица и се заинтригувах, защото в моята работа трудно се намират нови лица. Така че смятам, че за мен може да е добре да дойда да работя тук за известно време, да открия нови модели. Градът също ми хареса. Архитектурата е впечатляваща. Надявам се да имам възможност да се върна и да поработя тук” – каза той.

* * *

Коледни предложения за емоционална и възпламеняваща визия
Трилър с вълнуващи прически представиха на гранд шоу “Колекция боядисване есен-зима 2008/9”

Коментирай