Наша тийнейджърка най-красива в света

11.03.2009г. / 13 05ч.
Аз жената
Наша тийнейджърка най-красива в света

16-годишната Денис Димитрова спечели титлата “Miss Belleza Senior-Teen Internacional” на световния конкурс за красота в Доминиканската република. Освен златна корона с 200 камъка “Сваровски”, чаровната блондинка взе още два приза – за най-хубаво тяло и за космополитна личност. Короната й бе връчена от собственика на конкурса Хасол Кабрал заедно със златни накити, маркова козметика. Денис спечелила сърцата на журито, след като отговорила, че расизмът не трябва да съществува, защото не е честно хората да се разделят по цвета на кожата си.

До финала на конкурса достигнаха 22 момичета от цял свят, сред които имаше представителки от Япония, Южна Африка, Америка, Пуерто Рико, Венецуела, Русия и Казахстан. Финалът се състоя в 3 тура. В първият кръг момичетата е трябвало да се представят с карнавален костюм, а Денис се е спряла на Екатерина Велика. Във вторият етап тя е била с бански костюми в зелено, който бил обсипан целия с камъни “Сваровски”. Официалната рокля, с която е дефилирала в последния кръг, е била на родната дизайнерка Поля Миланова. Денис Димитрова обаче успяла да се пребори с конкурентките си, а медиите в Доминикана веднага я нападнали за интервюта. Заради многобройните си изяви й се наложило да удължи престоя си там. Младата миска успя да се завърне чак този четвъртък в България и в най-скоро време й предстоят много благотворителни прояви на родна земя.
Информацията е на DeltaNews.bg

* * *

Най-красивите съпруги в България представиха моден дебют

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
kiki ( преди 11 години )
ehe ta e po skoro za nai grozna az sam sto/hilqda/milioni pati po krasiva ot neq
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Lili ( преди 11 години )
0 rate up comment 1 rate down comment
ivelina ( преди 11 години )
bajo kolko ste bolni tova sushtestvo da e krasivo bati vampira .....vzemete da izbereta drugo krasivo momiche che tova e mnogo grozno
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Екатерина ( преди 11 години )
Наша тийнейджърка най-най-най-най-красива в светаMiss belleza transexual Miss Belleza CaninaMISS BELLEZA JUVENTUD CD и т.н.И моля отговорете ми защо на конкурса МИС СВЯТ винаги изпращаме неправилното момиче. Не влизат даже и в десятката. С едно изключение преди доста години!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Екатерина ( преди 11 години )
Детето наистина е много красиво! Надявам се и умно. Странното в България е това, че красиви жени - много! И моля отговорете ми защо на конкурса МИС СВЯТ винаги изпращаме неправилното момиче. Не влизат даже и в десятката. С едно изключение преди доста години!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар