120 рокли не стигнаха на Аля Милушева да облече финала на “Мис България 2009”

11.03.2009г. / 17 08ч.
Аз жената
120 рокли не стигнаха на Аля Милушева да облече финала на “Мис България 2009”

120 рокли се видяха недостатъчни на дизайнерката Аля Милушева да облече финала на “Мис България 2009”. Вдъхновена от прелестта и излъчването на 10-те финалистки, носителката на Златна игла за дизайнер на 2008 г. реши да създаде още няколко специални тоалета, които да акцентират върху индивидуалността на красавиците. При подбора на тоалетите Аля взе предвид не само перфектното съчетание между личност и модел, а и начина, по който роклята стои пред камера.

“Дрехата трябва да изглежда перфектно не само на живо, а трябва да бъде и “фотогенична”. Споменът от дрехата, както ще бъде запечатан на снимки, е изключително важен, това важи и за абитуриентските тоалети” – смята дизайнерката.

Буквално до последния момент преди финала на 15 март ще се шият роклите на Astella. 100 метра коприна, 10 000 кристала Сваровски и 600 часа ръчен труд отнеха само до момента те. Сред най-щедро използваните копринени материи са луксозните сатен, шифон и органза. Няма да има нито една къса и закачлива рокля на финала. Претендентките за титлата “Мис България 2009” ще блестят с пищни и супер стилни дълги рокли, които ще подчертаят превръщането им от пепеляшки в модерни принцеси – приказен елемент, на който тази година е подчинен конкурсът.

* * *

Приказни тоалети за модерни принцеси представиха на полуфинала на “Мис България 2009”

Коментирай