Нови аутлет магазини в София и Варна

19.05.2009г. / 11 52ч.
Аз жената
Нови аутлет магазини в София и Варна

Да пазаруваш в Outlet е изгодно, дори в много случаи по-евтино отколкото при каквито и да е разпродажби. Тази чудесна възможност ви дават новите два аутлета на Ariston S, които отвориха врати в София на ул. “Нишава” 33 и във Варна на ул. “Братя Миладинови” 20. Всеки от тях е с обща разгъната площ 130 кв. м, на атрактивни и много комуникативни места.

Аутлетите на популярната в страната модна къща предлагат повече стоки, по-голямо разнообразие, зареждат по-често и предоставят стартова отстъпка от 50%, което дава чудесна възможност за качествено пазаруване на ниска цена. Почитателите на модата ще могат да пазаруват с удоволствие облекла и от марките a`s fashion for living, a`smove, както и модели от отминалите колекции на италианските марки Bobo Zander Jeans и Bobo Zander Sport, а намаленията достигат до 80% от първоначалната цена.

Неработен ден за outlet-а в София е понеделник, а този във Варна почива в неделя.

След разработването на престижни локации на основните търговски улици и шопинг молове, логично компанията навлиза на пазара с outlet като трета фаза на развитие на търговските площи, която до края на годината планува откриване на още три обекта в Бургас, Пловдив и Плевен.

Аутлетът в София ще работи от вторник до петък – от 11.00 ч. до 20.00 ч., събота от 10.00 ч. до 18.00 ч., неделя – 11.00 ч. до 16.00 а понеделник е почивен ден.

Аутлетът във Варна ще работи всеки делничен ден от 10.00 ч. до 19.00 ч., събота 10.00 ч. до 19.00 ч., а неделя е почивен ден.

* * *

Най-големият аутлет в София

Стилен секси дизайн във френските автомобили и прически
Сезонът на бялото
Пролетно превъплъщение на цветове и форми в прическите

Коментирай